En Sıcak Konular

Yılmaz'dan MHP için yeni yapı iddiası

19 Haziran 2009 12:53 tsi
MHP Genel Başkan Adayı Ahmet Reis Yılmaz parti için yeni yapılanmadan bahsetti. Bir basın açıklaması ile genel başkanlık sürecini değerlendiren Yılmaz, parti içerisinde yapacağı gençleştirmeden bahsetti. İşte o açıklama:

MHP Genel Başkan Adayı Ahmet Reis YIlmaz yazılı bir basın açıklaması yaparak genel başknalık sürecinde parti içerisinde vizyona yönelik yapacağı yenileşmeden bahsetti.

İşte Yılmaz'ın partide düşündüğü gençleştirme ve vizyon değişikliğine yönelik yaptığı açıklama:

Türk siyasetindeki kısır döngüyü ortadan kaldırmak adına, Milliyetçi Hareket Partisinin yüksek vizyonuna yakışır bir gençleştirmeye şiddetle ihtiyaç vardır. Mevcut yapı bu anlamada eksik ve yetersizdir.

Nüfusu 80 milyona ulaşan, dinamik, heyecanlı ve genç nüfus yapısından oluşan büyük Türk devletini, demografik yapısıyla uyuşmayan bu yapı ve siyasi kadrolarla dünyada lider ülke Türkiye,  hedefine taşıyamazsınız.

MHP iki sağlam ayağı olan milliyetçilik ve İslam ekseninden uzaklaşmıştır. Özellikle İslam eksenindeki bu büyük sapma ne yazık ki,  MHP’NİN doğu illerimizde yok olmasının önünü açmış ve bu sayede oluşan boşluğun riyakâr bir yapı olan AKP tarafından doldurulmasına tarihi bir fırsat verilmiştir.

MHP’NİN ülke sınırları içerisinde bazı illerimizde AKP tarafından iddia edildiği gibi olmadığı söylemi, sadece abesle iştigalken, öte yandan MHP ideolojisi ile çelişen de bir durumdur. Kasım ayında tarafımızdan yenilenecek olan MHP’NİN yeni yönetiminin, ilk MKYK toplantısını müstesna bir doğu ilimizde yaparak AKP’NİN bu uyduruk iddiasını ortadan kaldıracağından kimsenin şüphesi olmamalıdır.

SAYIN BAHÇELİ PARTİ BÜYÜĞÜ OLARAK SAYGIN BİR YERDE OLMAYA DEVAM EDECEKTİR…

MHP eski ve yeni yüzleriyle bir bütün olarak iktidar görüntüsünü milletimize vermek zorundadır. Bu bağlamda Büyük Kongrede Genel Başkan olarak çıkmam durumunda Parti yönetimimizin üzerinde, içerisinde Sn. Devlet BAHÇELİ’NİN bulunacağı 5 Parti büyüğünden oluşan ‘Akil İstişare Heyeti’ oluşturulacak ve bu heyetin geçmiş deneyimlerini yeni nesillerle paylaşmasına olanak verilecektir. Dolayısı ile bu istişare heyetini oluşturan Parti büyüklerimiz aynı zamanda ‘onursal başkanlığı’ bu kurulun bünyesinde barındıracaklardır.

YENİ YÖNETİMİN BAŞLICA GÖREVİ “ MHP’NİN ASIL EKSENİNE GERİ ÇEKMEK OLACAKTIR”…

Hedefimiz yeni kadrolarda inançları eski yönetimlerde yer bulamamış olan her kademeden Parti mensuplarımızı yeni yönetimde söz sahibi haline getirerek AKP ile oluşan şekli farkı ortadan kaldırmak ve AKP deki taklit anlayışı MHP çatısı altında aslı ile ikame etmektir.

Yeniden İSLAM ve MİLLİYETÇİLİK eksenine sağlamca oturacak olan MHP’NİN hedefi ilk olarak erkene alacağımız seçimde  % 40 civarı bir oy ile tek başına iktidar olacaktır. Bu yeni yönetimimizin taahhüt’üdür. Sözümüzün yerine gelmemesi durumunda, kutsal saydığımız MHP Genel Başkanlığı makamını, liyakat ehli olan ve başarabileceğine inanan yeni yönetimlere bırakacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır. ‘3 HİLAL 3 MAKAM’ sloganımız olmakla beraber hedef ve Taahhüt’ümüzdür…

cafesiyaset



Bu haber 616 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,392 µs