En Sıcak Konular

Erdoğan o belgelere dava açıyor!

16 Haziran 2009 12:24 tsi
Başbakan Erdoğan grup toplantısında konuştu. Erdoğan'ın gündemi sarsan belge ve İlker Başbuğ ile yaptğı görüşme hakkında konuşma yaptı.

Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ ile 80 dakikalık bir görüşme yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Meclis Grup toplantısında partililere sesleniyor.

MECLİS'İN ÇALIŞMALARI

Meclis'in gündeminde bir çok tasarı bulunuyor. Bu günleri iyi değerlendirerek bu yasaları bir an önce daha fazla vakit kaybetmeden çıkarmak istiyoruz. Muhalefetten Meclis'in çalışmasına fırsat vermesini bekliyoruz. Milletimiz bize kendisine faydalı olabilecek yasaları çıkarmak için bize yetki verdi. Milletin beklediği yasaları çıkarana kadar tatil bize haram olsun. Gerekirse 24 saat gerekirse 365 gün çalışırız. Bizim amacımız milletimizin emanetine sahip çıkmaktır. Milletin hayır duası bizim yorgunluklarımızı unutturuyor. Ben arkadaşlarımızın da bu anlayışla çalışacaklarına inanıyorum.

EKONOMİK GELİŞMLER

Son günlerde ekonomik verilerde olumlu sinyaller gelmeye devam ediyor. Bunların umutlandırıcı gelişmler olduğunu düşünüyor, bu eğilimin işsizlikteki düşüşün yaz aylarında devam edeceğini düşünüyoruz. Kısa çalışma ödeneği başvuru süresini 6 ay daha uzattık. Kredi kartı mağdurları için önemli bir fırsat sunduk.

Kredi kartı bir borçlanma kartı değildir. Aksi halde bugün borçlar çözülse bile yarın devam eder.

ÖTV ve KDV indirimi ile ilgili süreyi 30 Eylül 2009 tarihine kadar uzattık..

İL KONGRELERİ

Ülkemiz bizden hizmet bekliyor. Böyle bir teşkilata sahip olduğumuz için çok çok mutluyum. Susuz gönüllere su serpen kurak topraklar suyla buluşarak il kongrelerinde tazeleniyor ve yola devam ediyor. Bu milletin hayır duası bizimle olduğu sürece Türkiye ileri hedeflerine ulaşacaktır. Şanlıurfa7da duble yolların tamamlandığını gördük. Şanlıurfa-Adıyaman arasını duble yol haline getirmek için arkadaşlarımız süratle çalışıyor.

ALEVİ MESELESİ

Toplumsal barış adına herkes birbirini anlamaya gayret etmeli. Bizler tarihi birlikte inşa ettik. Toplusal kesimlere eşit mesafede duruyoruz. Alevi çalıştayı ilgili tarafların katılımıyla devam edecektir. Toplantılar ülkemiz için tarihi bir fırsattır. Kalıcı çözüm için elimizden geleni yaptık yapmaya devam ediyoruz. Alevi meselesini siyaset üstü zeminde ele aldık. Kimse buradan siyasi bir rant elde etmesin. "Ben sizden daha fazlasını veriririm" anlayışında hareket etmemeli. Alevi meselesini popülizme ele alanlar ileride daha büyük toplumsal yaralara yol açabilirler. Herkesi tatmin edecek sonuca ulaşacağız

BU İDDİALAR GERÇEKSE....

AK Parti'yi milletimiz kurmuştur. Sadece kendisine gönül verenlerin değil bu ülkede yaşayan 71.5 milyon insanın ortak ideallerini savunanların partisidir. Demokrasilerde hükümeti millet kurar. Meclis'in üstünde hiçbir güç olamaz. Millet iradesini yok saymaya yol açan her türlü girişim karşısında karşısında milletimizi bulacaktır. Tekar bu bedeli ödetmeye kimseni hakkı yoktur. Haddi de olamaz. Eğer bu iddialar gerçek dışıysa devletin kurumlarını karşı karşıya getirmekse vahimdir. Eğer iddialar doğruysa daha vahimdir.

Herkese düşen araştırmanın sonuçlarını beklemektir. Her türlü provakasyon aynı oranda halkın tepkisisine mazhar olacaktır. Hiç kimse sorumsuzluk ve sapkınlık içinde olamazdır. Bu olayı kimse istismar ederek kurumlaır birbirine düşürme içine girmememelidir.


AYRINTILAR BİRAZDAN....

 



Bu haber 497 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,022 µs