En Sıcak Konular

Kayseri Valisi, gerçekleri açıklasın!

15 Haziran 2009 09:30 tsi
BBP eski Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, helikopter kazası sonrası çelişkili açıklamalar yapan Kayseri valisinden gerçekleri açıklamasını istedi.

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaşı BBP eski Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici'yi kaza duyulur duyulmaz aradığını bildirdi.

Özdağ, hafızasına güvendiğini, Kayseri Valisi'nin Jandarma istihbarattan aldığı haberleri kendisine aktardığını belirterek, "Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, jandarma istihbarattan bir bilgi geldiğini, Muhsin Bey'in yaşadığını, ancak bazı kırıklarının olduğunu, bir ambulansla Kayseri'ye doğru hareket edildiğini bana aktardı.

O gün verilen bilgiler çok önemli. Kayseri Valisi benim yakın arkadaşım. Vali Bey ile telefon konuşmamızda, 'Bana gelen habere göre Yazıcıoğlu yaşıyormuş ancak yaralıymış. Ambulans hareket etmiş. Kayseri'ye geliyorlar, bu bilgileri bana jandarma istihbarat verdi' şeklinde konuşmuştu. Sonra ifade değiştirdi. 'Emniyetten geldi' dedi.

Bu durumun açığa kavuşturulması çok önemli. Vali Bey çıksın, gerçekleri açıklasın" dedi.

"BEŞİR ATALAY GERÇEKLERİ NEDEN GİZLİYOR?"

TBMM'de kurulan komisyona kendisinin de çağrılması gerektiğini belirten Özdağ, "Komisyona ben neden çağrılmıyorum? O gün Vali Bey'le ben görüştüm. Niçin Beşir Atalay, 'Vali Bey bu bilgiyi vermemiştir. Vali Bey'e bilgi gelmemiştir' diyor. Beşir Atalay gerçekleri neden saklıyor?! Neden çekiniyor?! Bu konu çok önemli. Olayın aydınlanması için Vali Bey'in mutlaka gerçekleri açıklaması gerekir. Ancak İçişleri Bakanı Beşir Atalay, gerçekleri saklıyor. Ben hafızama güvenirim. O gün Vali Bey bana, 'Jandarma istihbarattan bilgi geldiğini açıkladı.' Vali Bey gelsin, komisyona gerçekleri anlatsın" şeklinde konuştu.

vakit

 

 



Bu haber 724 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,235 µs