En Sıcak Konular

Yollar kan gölü: 10 ölü

14 Haziran 2009 18:22 tsi
Yurt genelindeki trafik kazalarında 10 kişi öldü, 36 kişi yaralandı. İşte kazaların meydana geldiği iller ve ölenlerin kimlikleri:

Gürcistan'dan İstanbul'a gitmekte olan Necdet Altunkaya (50) idaresindeki GMT 008 plakalı otobüs, Osmancık-Tosya kara yolunun 30. kilometresinde Turhan Turan (37) yönetimdeki 34 DH 8484 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Turhan Turan ile yanında bulunan Faik Arıcı (42) ve Yusuf Doğru (42) olay yerinde hayatını kaybetti. Otobüsteki yolculardan Süleyman Kızılay (19), Mustafa Doğan (22) ile Gürcistan asıllı Mizia Mikiladze (39) ve Hhatuna Mikiladze (29) yaralandı.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, Ceylani Arslan'ın (39) kullandığı 34 DA 7031 plakalı panelvan tipi araç, Yıldızeli ilçesine bağlı Kavak beldesi yakınlarında devrildi. Kazada ağır yaralanan Hacer Arslan (37) kaldırıldığı Yıldızeli Devlet Hastanesinde, sürücü Ceylani Arslan ise sevk edildiği Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yaralanan Kevser (36), Abdullah Nuri (13), Meryem Rümeysa (7) ve Abdullah (12) Arslan'ın tedavileri ise CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde devam ediyor.

Trabzon'un Maçka ilçesinde, Servet Kanğ'ın kullandığı 53 AS 980 plakalı gelin arabası, Maçka ilçe merkezine 38 kilometre mesafedeki Gümüşhane-Trabzon kara yolunun Başak köyü mevkisinde Emrah Karakoç yönetimindeki 42 AEH 50 plakalı kamyona çarptı. Kazada, gelin arabasındaki Muhammet Yılmaz (27) olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda, gelin Tuğba Kayaoğlu (22), damat Necmi Yılmaz (22), akrabaları Hatice Yılmaz (49), 6 aylık bebek Aysu Yılmaz, 10 yaşındaki Furkan Kanğ ile Servet Kanğ (25) yaralandı.

Gaziantep E-90 kara yolunun 20. kilometresinde, Hasan Çelik'in kullandığı 27 TE 427 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Hasan Çelik, Mehmet Hayri Delioğlu, Sait Delioğlu ile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan Sait Delioğlu (27), hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Nusaybin-Mardin kara yolunda, Metin A'nın kullandığı 33 D 6735 plakalı tır, Devran Çelik yönetimindeki 35 TMA 08 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü Devran Çelik (31) olay yerinde öldü, kardeşi Orhan Çelik (38) ise yaralandı.

Nizip-Gaziantep kara yolunun 17. kilometresinde, Mazhar Alacan'ın kullandığı 13 EA 382 plakalı otomobil yoldan çıkarak devrildi. Kazada, sürücü Mazhar Alacan (61) olay yerinde hayatını kaybetti, çocukları İsa Alacan (28) ile Meryem Alacan (11) yaralandı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde, Halil Karakuzu (48) yönetimindeki 45 RP 061 plakalı motosiklet Salihli Alaşehir Yol kavşağında Ulvi Öğ (45) yönetimindeki 45 FK 822 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Halil Karakuzu olay yerinde hayatını kaybetti, motosiklette bulunan eşi Kıymet Karakuzu (31) yaralı olarak Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çorum'un Osmancık ilçesinde, Dursun Karakuş (47) yönetimindeki 34 YIJ 54 plakalı otomobil Osmancık-Tosya kara yolunun 20. kilometresinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, otomobil sürücüsü Dursun Karakuş ile yanında bulunan Ziynet Karakuş, Gülizar Alan, Taliye Alan (24), Kübra Alan (1) ve Kevser Alan yaralandı.

Eskişehir'de, İsmail Turan idaresindeki 26 TL 403 plakalı otomobil, Çevre Yolu Alpu Kavşağı'nda Okan Balaban'ın kullandığı 26 RH 081 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada İsmail Turan, Okan Balaban, Hanife Turan, Şenay Balaban, Emine Yolal ve Ali Balaban yaralandı.

İzmir'in Bornova ilçesinde sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 35 AG 4218 plakalı otomobil ile Ahmet Köse yönetimindeki 63 KZ 411 plakalı kamyon, Topçu Tugayı kavşağında çarpıştı. Kazada yaralanan Ahmet Köse, Ulaş Atalay, Deniz Pınar ve Hakan Yılmaz hastanede tedavi altına alındı.

aa



Bu haber 851 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,080 µs