En Sıcak Konular

Ülkü Ocakları'ndan Mehmet Topuz açıklaması

14 Haziran 2009 12:38 tsi
Kayseri Ülkü Ocakları, Mehmet Topuz’un transferi konusunda kendilerine yönelik iddiaları yalanladı. Basında, Topuz’un Beşiktaş’a gitmesi için Ülkü Ocakları üyelerinin baskı yaptığı iddiaları yer almıştı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Ülger, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın organlarında yer alan haberlerde, Mehmet Topuz’un transferi konusunda Kayseri Ülkü Ocakları ile ilgili asılsız ve karalamaya yönelik iddialar yer aldığını hatırlattı.

Kayseri Ülkü Ocakları’nın Kayserispor ile ilgisi olmadığını vurgulayan Ülger, şunları kaydetti: "Kayseri Ülkü Ocakları olarak Kayserispor ile ilgimiz, sadece şehrimizin takımı olması sebebi ile duyduğumuz sempatiden ibarettir. Bunun dışında Kayseri Ülkü Ocaklarının Kayserispor ile uzaktan yakından en küçük bir ilgisi yoktur. Bu haberleri ortaya atanlar, Kayseri Ülkü Ocakları üzerinden konuyu farklı mecralara çekmek, kendi başarısızlıklarını engellemek istemektedirler. Görevi Türk gençliğini, Türk-İslam ahlak ve faziletine sahip milli ve manevi değerlerine bağlı kişiler olarak yetiştirmek olan Ülkü Ocakları, sürekli birileri tarafından yanlış tanıtılmaya, siyasete alet edilmeye ve ucuz hesapların içine çekilmeye çalışılmaktadır. Bizler hiçbir zaman bu hesapların içerisinde olmadık ve olmayacağız."

Asılsız iftiraları kınadıklarını ve iddia sahiplerini ispata davet ettiklerini ifade eden Ülger, bu konuda hukuki yollara başvuracaklarını da bildirdi.

Bazı basın organlarında, Kayserispor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Mehmet Topuz’un Beşiktaş’a gitmesi için Ülkü Ocakları üyelerinin baskı yaptığı iddiaları yer almıştı.

aa



Bu haber 808 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,742 µs