En Sıcak Konular

Kayıt için bugüne kadar yapılmamış bir ilk

9 Haziran 2009 18:37 tsi
KAYSERİ'deki Boydak İlköğretim Okulu, çevre duyarlılığını artırmak amacıyla ana sınıfına kayıt için velilerden 10 atık pil, 1 litre atık yağ, 1 çam ve saksı çiçeği isteyecek.

Erciyes Üniversitesi Kampusu içinde yer alan Boydak İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Hakan Tatlı, çevreye duyarlı okul olduklarını her fırsatta dile getirdiklerini söyledi. 2009- 2010 Eğitim- öğretim yılı ana sınıfı kayıtları için bugüne kadar yapılmamış ilki gerçekleştirdiklerini belirten Hakan Tatlı, kayıt sırasında 10 atık pil, 1 litre atık yağ ile saksıda çam ve saksı çiçeği isteyeceklerini söyledi. Çocuklarını ana sınıfa kayıt yaptıracak velilere, çocuklarının ağzından mektup yazıp, çevreye karşı duyarlı olmaya davet ettiklerini hatırlatan Hakan Tatlı, bu mektupta şunları yazdığını söyledi:

“Sevgili anne ve babacığım. Gelecekte daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için senden istediklerimi yerine getir. Bu sayede benim değil, tüm dünya için bir şeyler yapmış olacaksın. Geri dönüşüm sayesinde hem küresel ısınma hem de çevre kirliliğini önlemeye katkıda bulunacaksın. Beni çok sevdiğini biliyorum. Ben de sizi çok ama çok seviyorum. Annemden atık yağları, babamdan gazete kağıtları ve bitmiş pilleri geri kazanıma getirmesini istiyorum. Okulumuzdaki çalışmalara benim adıma destek vermenizi her konuda olduğu gibi bu konuda da bekliyorum. Yardımlarınızı esirgemeyeceğiniz için teşekkür ederim.”



Bu haber 654 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    35,437 µs