En Sıcak Konular

Galatasaray'ın hedefindeki 4 yıldız

9 Haziran 2009 10:50 tsi
Galatasaray'ın renklerine bağlamak için temasa geçtiği dünyaca ünlü 4 yıldız futbolcu...

Rijkaard'ın belirlediği mevkilere nokta transfer hedefleyen G.Saray'da Lucas Neill, Hamit-Halil Altıntop ve Gudjohnsen için çalışmalar yoğunlaştırılıyor.

Ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz kavgasını uzaktan seyreden Galatasaray transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor. "Gerekli mevkileri belirleyip, buna uygun adam alacağız" diyen teknik direktör Rijkaard'a sunulan listede Futbol Şubesi'nin uzun zamandır görüşmelerini sürdürdüğü Hamit ve Halil Altıntop, Lucas Neill için Hollandalı teknik adamdan onay çıktı. Sağ bek, stoper ve forvete takviye isteyen Rijkaard'ın Mehmet Topal'ın satılması halinde bir de ön libero istediği öğrenildi. İşte Cimbom'un transferdeki yol haritası:

Hamit ve Halil Altıntop: Milli oyuncuların transferinde tüm görüşmeleri bizzat başkan Adnan Polat yönetiyor. Schalke 04'ün Halil'i satmayı düşündüğü ancak Bayern Münih yönetiminin Hamit için son kararı Hollandalı teknik direktör Van Gaal'a bıraktığı öğrenildi. Hamit Altıntop'u sağbek ve orta sahanın göbeğinde düşünen Galatasaray yönetimi, yerli forvet kontenjanını da Halil Altıntop ile kullanmayı planlıyor.

Lucas Neill: Formasını giydiği West Ham'dan ayrılmak için kulübü yeni sahibini belirlenmesini bekleyen Avustralyalı yıldızın önü CB Holding'in kulübü satın alması üzerine açıldı. West Ham ile sözleşme yenilemeyen Lucas Neill'i Servet'in yanına monte etmeyi planlayan Galatasaray'da bu transfer görüşmelerini yönetici Haldun Üstünel yürütüyor. Neill için vatandaşı Harry Kewell de devrede.

Eidur Gudjohnsen: Rijkaard'ın eski öğrencisi Barcelona'da Guardiola'nın yeni sezondaki 25 kişilik kadroda düşünmediği isimlerden. İzlandalı forveti, Panathinaikos ve Marsilya'nın da istediği, G.Saray'ın forvette ilk hedefi olan Halil Altıntop transferinin olumsuz sonuçlanması halinde bu oyuncuya yöneleceği öğrenildi.

sabah



Bu haber 598 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,024 µs