En Sıcak Konular

Beşiktaş pusuda: Volkan patlayacak

9 Haziran 2009 10:32 tsi
Sözleşmesi biten milli kalecinin durumunu yakından takip eden siyah beyazlılar, ezeli rakibine ağır bir darbe vurmaya hazırlanıyor.

Daum’un sıcak bakmadığı Volkan, bugün masaya oturacağı Fenerbahçe ile anlaşamazsa Beşiktaş, fırsatı kaçırmayıp hemen devreye girecek.

KAYSERİSPORLU Mehmet Topuz için karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Fenerbahçe bu kez de Volkan Demirel konusunda kapışacak. Siyah beyazlı yöneticiler, sözleşmesi sona ermesine rağmen Fenerbahçe ile henüz sözleşme imzalamayan milli kaleciyi renklerine bağlamak için harekete geçti.

Üç yıl önce ayrıldığı Fenerbahçe’ye yeniden dönen Christoph Daum’un Volkan’a sıcak bakmamasını fırsat bilen Beşiktaşlı yöneticilerin, milli kaleci ve menajeri Erdinç Şehit’le temasa geçip tekliflerini ilettikleri belirtildi. Daum’un, F.Bahçe’de görev yaptığı dönemde hataları nedeniyle, "Onu kalede görünce dehşete kapılıyorum" diyerek eleştirdiği Volkan Demirel’in yerine yabancı bir file bekçisi düşündüğü ileri sürülürken, F.Bahçe Yönetimi’nin milli kalecinin istediği ücreti yüksek bulması nedeniyle bugünkü görüşme büyük önem taşıyor.

Hakan güven vermiyor

Fenerbahçe ile Volkan Demirel arasındaki görüşmenin olumsuz sonuçlanması halinde Beşiktaş fırsatı kaçırmayıp hemen devreye girecek. Yıllarca Fenerbahçe ve A Milli Takım’da birlikte görev yapan Rüştü-Volkan ikilisini siyah beyazlı çatı altında buluşturmayı hedefleyen Beşiktaşlı yöneticiler, "Volkan da gelirse harika olur" görüşünü savunuyor.

Siyah beyazlı camiada, Rüştü’nün yedeği Hakan Arıkan’ın Liverpool ve Metalist Kharkiv maçlarında yediği hatalı goller göz önünde bulundurulurken, kalede güven vermediği görüşü hakim.

Baskı yapıyorlar

Teknik direktör Mustafa Denizli, Volkan Demirel konusunda sessizliğini koruyup açıklama yapmaktan kaçınırken, yakınlarının başkan Yıldırım Demirören’e milli kalecinin transfer edilmesi konusunda baskı yaptıkları öne sürüldü.

Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği kurucularından Aydın İzgeç, "Türk futbolunda marka olmuş isimlerle yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde büyük başarılara imza atarız. Volkan tecrübesi ile Beşiktaş’ı güçlendirir" dedi.

Öte yandan yönetime yakın çevreler, "Başkanımız Yıldırım Demirören, Kayserisporlu Mehmet Topuz’dan sonra Fenerbahçe’nin milli kalecisi

Volkan’ı da alabilir" diyerek konunun ciddiyetine dikkat çektiler.

Volkan, Demirören’in 9’uncu Fenerli’si olacak

BAŞKANLIĞI döneminde F.Bahçe’de forma giymiş 8 futbolcuyu transfer eden Yıldırım Demirören, 9’uncuya da göz dikti. Murat Şahin, Ali Güneş, Mustafa Doğan, Tayfun Korkut, Mert Nobre, Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı ve Yusuf Şimşek, Beşiktaş’a gelmeden önce sarı lacivertli formayı giymişlerdi. Kartal, şimdi de Volkan Demirel’e kancayı attı. Volkan, transferi gerçekleşirse son 5 yılda F.Bahçe’den Beşiktaş’a geçen 3. kaleci olacak. Daha önce 2004’te Murat Şahin, 2007’de de Rüştü Reçber siyah beyazlı takımla sözleşme imzalamıştı.
 
hurriyet



Bu haber 551 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,111 µs