En Sıcak Konular

Mehmet Topuz son noktayı koydu

8 Haziran 2009 08:11 tsi
Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz, Aziz Yıldırım'ı samimi bulmadığını ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyledi. İşte Topuz'un sözleri...

İnternethaber'in haberine göre Telegol programında transferiyle ilgili soruları cevaplayan Mehmet Topuz, Beşiktaş'a verilmiş bir sözü olduğunu, Yıldırım Demirören'le el sıkıştığını ve Aziz Yıldırım'ı transferi konusunda samimi bulmadığını ifade etti. İşte Topuz'un çok tartışılacak sözleri;

Mehmet Topuz: Ben öncelikle kulubümle görüşmek istedim ve bana Pazartesi için randevu verdiler. Daha sonra Süleyman Abi'yle birlikte başkanla buluştum Antalya'ya gelmeden önce.

Onlar bana "geçen sene oynadığından indirim bekliyoruz, fiyatta indirim bekliyoruz" dedi. Kayseri'den 3 milyar 200 milyon para alıyordum. İndirim teklifini kabul etmeyince de düşünüldü ve beni satmalarını istedim. Bunun üzerine Süleyman Abi benim yüzüme senin "talibin yok" dedi. Ben de kendilerine talip getireceğimi söyledim ve kulüple anlaşmalarını istedim. Bunun üzerine itiraz ettiler ve önce benim anlaşmamı daha sonra kendileri o kulüple masaya oturacaklarını söylediler.

"BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ"

M.T: Bunun üzerine menajerim Fenerbahçe'yle görüştü ardından da Beşiktaş'ın devreye girdiğini öğrendim. Bunun üzerine tamam olsun Beşiktaş'ta olsun dedim.

Ahmet Çakar: Mehmet kardeşim, Fenerbahçe'de ne zaman kiminle görüştün?

M.T: Salı günü Aziz Yıldırım'la telefonla görüştüm.

A.Ç: Ne dedi sana ?

M.T: Telefonda ilk demesi, "Mehmet beni her yerde arıyor musun, söyle dedi?" Manejerler görüşüyordu; ancak Süleyman Abi'nin bana "talibin yok" demesi üzerine, ben de bunu kendim duymak istedim. Benim Yıldırım'la görüşmemin nedeni de "beni istiyor musunuz, istemiyor musunuz" diye kendisini sormaktı.

Aziz Başkan da telefonda Recep Başkanla samimi olduğunu söyleyerek, benimle görüşmesinin etik olmayacağını söyledi. Bunun dışında da birşey konuşmadık.

AZİZ YILDIRIM'I SAMİMİ BULMADIM

Ahmet Çakar: Aziz Yıldırım seni istediğini söyledi mi?

M.T: Evet söyledi; ancak biraz da çekinerek söyledi. Yalnız görüştüğümüzde Beşiktaş meselesi yoktu.

Ahmet Çakar: Peki sen Aziz Başkan'a ben de sizde oynamak istiyorum dedin mi?

M.T: Hayır, abi ben o konuya hiç girmedim.

Ahmet Çakar: Peki o zaman neden aradın?

M.T: Menajerler görüşüyor ve bana seni Fener istiyor diyorlardı. Bu arada Süleyman Abi'de bana senin talibin yok deyince ben kendisiyle görüştüm.

Ahmet Çakar: Peki beni Aziz Yıldırım olarak düşün ve böyle bir soru sorsaydı ne derdin?

M.T: Eğer bana öyle bir soru sorulsaydı, kesinlikle ben o şartlarda "evet" derdim ve kimseyle de görüşmezdim.

BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK İSTİYORUM

M.T: Salı sabah yolda bunlar konuşuldu, öğleden sonra da Yıldırım Başkan'la görüştük. Kendisi benim Antalya'da olduğumu öğrenince randevulaştık ve geldi. Gittik ve bire bir görüştük ve anlaştık.

A.Ç: Peki Yıldırım Başkan, senin kulubünle konuştuğunu anlaştığını söyledi mi?

M.T: Evet Yıldırım Başkan, kulüple görüştüğünü anlaştığını söyledi, ben de bunun üzerine konuştum, anlaştım.

Ben Fenerbahçe'yi Salı günü sabahleyin olan o görüşmede samimi bulmadım ve Beşiktaş'la Yıldırım Başkan'la görüştüm ve anlaştım.

Onlara söz verdim, Beşiktaş'ta oynamak istiyorum. Bunu Süleyman Abi'yi de arayıp Beşiktaş'la anlaştığımı ve kolaylık sağlamalarını istedim. O da bana yardımcı olacağını söyledi. Ben şu anda Beşiktaş'a verilmiş bir sözüm var ve orada oynamak istiyorum.

Tanju Çolak: Peki Mehmet herhangi bir belgeye imza attın mı?

M.T: Hayır abi atmadım, imzalamadım.

AZİZ YILDIRIM: YA FENER'DE YA KAYSERİ'DE OYNAR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Kayserisporlu Mehmet Topuz'un yılan hikayesine dönen transferi konusunda sert açıklamalar yaptı.

Yıldırım ''Mehmet Topuz konusunda biz prosedürleri uyguladık. Biz Kayserisporlu yöneticiler ile görüşüp anlaştık. Ancak araya girenler bu çocuğun aklını çelmiş. Bu konuda çok kararlıyız. Mehmet Topuz'un bonservisi bizde. Ya bizde oynar, ya Kayseri'ye döner orada oynar. Mehmet eğer ceza alacaksa da alacak. Bu iş bu kadar basit'' dedi.

Yıldırım, Mehmet Topuz konusunda yarından sonra geniş açıklamalar yapacağını belirterek, ''Bunlar profesyonel futbolcular. Bugün Beşiktaşlıyım der. Yarın başka takımdan olur. Geçen hafta da benimle konuşurken Fenerbahçeli'ydi. Tanju da Galatasaraylı'ydı ama gelip bizde oynadı. Bu çocuğu rahat bıraksınlar, baksınlar bakalım kimde oynuyor'' ifadesini kullandı.




Bu haber 645 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,496 µs