En Sıcak Konular

Bülent Korkmaz devri tatsız kapandı!

3 Haziran 2009 16:24 tsi
Ve Galatasaray bir efsanesiyle daha tatsız bir şekilde koptu !.. Skibbe'nin ardından göreve gelen ve 12 hafta görevde kalan Bülent Korkmaz'la yollar ayrıldı....

Ve Galatasaray bir efsanesiyle daha tatsız bir şekilde koptu !.. Bülent Korkmaz daha önceden Galatasaray Yönetimine istifasını vermiş ve "Dilediğiniz zaman işleme koyabilirsiniz" demişti.

Galatasaray'da Bernd Schuster, Paul Le Guen, Co Adriaanse, Gerard Houllier ve Juande Ramos gibi isimler teknik direktör adayları olarak hergün medyanın gündemindeyken, istifası yönetimde olan Bülent Korkmaz halen görevdeyi.

Sarı kırmızılı yönetim Bülent Korkmaz'la ilgili açıklama yapmadan bir çok isimle görüşmeye başlamıştı bile..

Sarı kırmızılı takımın efsane ismi ise bu süreçte sessiz kaldı, sadece "Elimde sihirli değnek yoktu" diyebildi 12 haftalık süreci değerlendirirken..
Ama ona yeterli süre tanınmadı ve sonunda daha önceden verdiği istifası da göz önüne alınarak, yeni sezonda birlikte çalışılmayacağı duyuruldu.

-KULÜP BİNASINDA TOPLANTI-
Bugün sabah saatlerinde Mecidiyeköy'deki kulüp binasında toplantıya çağrılan Bülent Korkmaz, yönetim kurulu üyeleriyle burada bir görüşme yaptı.

Toplantıda Korkmaz'a, daha önce yönetime sunup gerektiğinde işleme konulabileceği onayını verdiği istifasınının kabul edildiği ve yeni sezon için başka bir plan yürütüleceği bilgisinin verildiği ifade edildi.

SÖZLER BOŞ ÇIKTI!
Sarı kırmızılılarda Başkan Adnan Polat'ın "Her koşulda 1.5 yıl bizimle olacak" sözleriyle birlikte 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Bülent Korkmaz'ın gönderileceği haftalar öncesinden konuşulmaya başlanmıştı. Hatta Korkmaz bu dedikodular üzerine yönetime istifasını sunarak diledikleri zaman işleme koyabileceklerini söylemişti.

Sarı kırmızılı yöneticiler Avrupa'da harıl harıl teknik direktör ararken, geçtiğimiz günlerde Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan bir basın toplantısı yapmış ve kimsenin 13 maçla değerlendirilemeyeceğini söyleyerek "Yolumuza Bülent Korkmaz ile devam etmeyi ciddi ciddi düşünüyoruz" demişti. Şardan'ın bu açıklaması şaşkınlıkla karşılanmıştı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI
Galatasaray Yönetimi, haberin basında yer alması üzerine resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak, Korkmaz'ın istifasının kabul edildiğini duyurdu. Açıklamadra şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlük görevini 24 Şubat 2009 tarihinden bu yana sürdürmekte olan Sayın Bülent Korkmaz'ın kulübümüze sunduğu istifa yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.

Sayın Bülent Korkmaz'a teknik direktörlük görevi süresince büyük bir özveri ile yürüttüğü çalışmalarından dolayı Galatasaray Spor Kulübü olarak içtenlikle teşekkür ediyoruz. Bülent Korkmaz'a bundan sonraki kariyerinde üstün başarılar dileriz."



Bu haber 636 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,348 µs