En Sıcak Konular

İnsanın kanını donduran ifade

3 Haziran 2009 14:00 tsi
Adana'da ailesini katleden zanlıdan korkunç ifadeler. Pişman olmadığını söyleyen cani herkesi hayrete düşürdü...

Ailesini katleden zanlıdan korkunç ifadeler. Kafalarına sıkmamış canavar zanlı.. Annesini ve 6 yaşındaki küçük yeğenini kabloyla boğmuş.

ÖSS'ye hazırlanan büyük yeğeni Arif zanlıyla boğuşmuş. Ancak uzun süren mücedeleden o da yenik düşmüş ve boğazına dolanan kablonun altında can vermiş.

Zanlı Murat Yüksel, cinayetleri gerçekleştirip Pazartesi gecesi eve döndükten sonra eşi Nesrin Yüksel ve çocuğunun uyumasının ardından, 7 ve 1,5 sayfalık iki ayrı mektup yazdı.

Pişman değilim

Zanlının, olayla ilgili olarak "Pişman değilim. İbrahim ile Günay'ı babam ve annem olarak kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

Murat Yüksel'in, eşine verilmesi için bıraktığı 7 sayfalık mektupta, "onu çok
sevdiğini", kendisini "hiçbir zaman üzmeyi düşünmediğini", "çocuğuna iyi bakmasını istediğini" yazdığı öğrenildi.

Yatırımcı uzmanı!

Eşinden, Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören kız kardeşi Handan Yüksel'e sahip çıkmasını isteyen zanlının, mektubunda ayrıca bundan sonraki yaşamlarını sürdürebilmeleri için maddi kaynakları nasıl değerlendirmeleri gerektiği konusunda ayrıntılı bilgiler verdiği belirtildi.

Ninesinin yanına gömülmek istemiş

Murat Yüksel'in polis tarafından gözaltına alınıncaya kadar yazdığı 1,5 sayfalık veda mektubunda ise "ninesinin Camuzcu köyündeki mezarının yanında gömülmek istediği" kaydedildi.

Murat Yüksel'in, ailesi ile uzun süredir görüşmediğini, son olarak kardeşi Ali Yüksel'in psikolojik tedavi için hastaneye yatırılması sırasında bir araya geldiklerini söylediği ifade edildi.

Zanlının, Diyarbakır'da oto galerisi işlettiğini, 2001 yılında ekonomik kriz nedeniyle işlerinin kötü gittiğini, daha sonra yeniden toparladığını ve ailesine
800 bin TL vererek iki ev aldığını iddia ettiği bildirildi.

Ailesinin bu parayı geri ödemediğini savunan zanlının, "Bana ne bu parayı ödediler, ne de yardımcı oldular. Aldığım evleri Nalan'ın üzerine yaptılar. İbrahim'e senet imzalatmıştım. Ama sinirlenince onları da yırttım" dediği kaydedildi.

Zanlının, ailesinin maddi durumunun iyi olan ve çarşı merkezinde iki işyeri bulunan eşinden para istemeyi onuruna yediremediğini, çektiği sıkıntılara rağmen hastanede psikolojik tedavi gören kız kardeşi Handan'ın kızına da kendisinin baktığını söylediği öğrenildi.

Annesi ve yeğenini kabloyla boğmuş, Arif ile boğuşmuş

Murat Yüksel'in, annesi ve en küçük yeğeni Vedat'ı evde bulduğu kabloyla boğduğunu, öldürdüğü diğer kişiler arasında sadece Arif'in bir süre kendisine direndiğini ve bir süre boğuştuklarını anlattığı belirtildi.

Kardeşi kendisini peygamber olarak görüyormuş

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Ruh Sağlığı ve Hastalıklar Hastanesi'nde yaptığı incelemede, farklı tarihlerde zanlı ve baba İbrahim Yüksel'in "şizofren", kardeşi Ali Yüksel'in "ağır şizofren", anne Güney'in "depresyon" tedavisi gördüğü tespit edildi. Ali Yüksel'in sürekli ilaç kullandığı, hastaneye yatırılmadan önce de "kendini peygamber olarak gördüğü" öğrenildi.

Ailenin sağ kalan tek ferdi

Bu arada, ailenin sağ kalan tek ferdi olan, hastanede "manik atak, iki uçlu mizaç bozukluğu" teşhisiyle tedavi gören Handan Yüksel'e ise ağabeyinin tüm ailesini katlettiğinin, doktor kontrolünde bildirildiği ifade edildi.

Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, yaklaşık üç hafta önce annesi tarafından hastaneye getirilen Handan Yüksel'in tedavi gördüğü bölümdeki televizyon, dün tüm kanalların olayı duyurduğu sırada kapatıldı.

Ancak diğer hastaların televizyon seyretme isteği nedeniyle doktorlar tarafından Handan Yüksel'e olay anlatıldı.

Büyük bir ruhsal çöküntü yaşadığı, sinir krizi geçirdiği belirtilen Handan Yüksel sürekli doktor kontrolünde tutulurken, annesinin cenazesine katılma talebi başhekimlik tarafından uygun bulundu.

 



Bu haber 582 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,496 µs