çok kızdı! | " /> çok kızdı! | "/>

En Sıcak Konular

Başbakan Erdoğan çok kızdı!

3 Haziran 2009 12:52 tsi
Başbakan Erdoğan çok kızdı! Başbakan Erdoğan, AK Partili belde belediye başkanları toplantısında yaptığı konuşmada mayınlı arazilerin temizlenmesine yönelik tartışmalara değindi.

'AKP değil AK Parti'      
 
 
AK Parti’nin belde belediye başkanlarıyla Ankara'daki Altınpark - ANFA Salonu'nda bir araya gelen partinin Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Bizim partimizin kısaltılmış adı AK Parti’dir, AKP değil. AKP diyenler, ne yazık ki demokratik noktadaki etik kurallara uymadan, siyasi etiği hiçe sayarak, bunu edep dışı söylemektedirler, bu kadar açık ve ağır söylüyorum,” diye konuştu.


Başbakan Erdoğan, Altınpark ANFA Salonu'nda düzenlenen AK Partili belde belediye başkanları toplantısında yaptığı konuşmada mayınlı arazilerin temizlenmesine yönelik tartışmalara değindi.

Erdoğan, mayınlı arazilerin temizlenmesine yönelik tartışmaları değerlendirirken, “Siyasetin, ülkede bu kadar ucuzlatılmadığını, Türkiye'de siyasetin üslubunun hiç bu kadar aşağılara çekilmediğini” söyledi.

Erdoğan, “TBMM kürsüsünü, işgal edecek kadar, işgalcilerin oluştuğu bir Meclis olmamıştı ama şimdi bu da var” dedi.

Erdoğan, şöyle konuştu:

“Açık söylüyorum. Siyaset, ülkemizde bu kadar ucuzlatılmamış, Türkiye'de siyasetin üslubu hiç bu kadar aşağılara çekilmemişti.

TBMM kürsüsünü, işgal edecek kadar, işgalcilerin oluştuğu bir meclis olmamıştı. Ama şimdi bu da var. Çünkü, düşüncelerinin, dillerinin yetmediği yerde, fikir dünyalarının yetmediği yerde, Meclis'in kürsüsü işgal etmeye yönelecek kadar bunlar kavgacı ruha, işgalci ruha sahipler.

Yapacağınız bir şey varsa, zaten bütün muhalefet partileri olarak, sadece muhalefet yapıyorsunuz, iktidardan daha fazla konuşuyorsunuz. Kürsüye gelirsin konuşursun, gidip de kürsüyü niye işgal ediyorsun. Bunu demokraside yeri var mı? Ha var... Geri kalmış ülkelerde tepetaklak masaların üzerinde birbiriyle vuruşanlar var ama biz bunları görmek istemiyoruz, bunları yaşamak istemiyoruz. Dedim ya bunların zihinleri mayınlı, zihinleri... Mesele burada.

Çözüme yönelik bir tek cümleleri yok. Sadece ve sadece paranoyalarını dile getiriyorlar.”

hurriyet



Bu haber 465 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,913 µs