En Sıcak Konular

Adana'daki katliamın tüm ayrıntısı...

3 Haziran 2009 09:25 tsi
Adana'da aile bireylerini öldürdüğü iddia edilen zanlının astsubaylıktan atıldığı ileri sürüldü. Öldürmeye öğlen saatlerinde annesiyle başladı! Gece geç saatlere kadar eve kim geldiyse katletti...

Cinayet zanlısı astsubayın öldürmeye öğleden sonra annesiyle başladığı ve sırasıyla eve gelen herkesi tek tek öldürdüğü öğrenildi.

Adana Huzurevleri Mahallesi, 142. sokak Özmenek Apartmanının 11. katında oturan hemşire Nalan Yüksel ile  babası İbrahim Yüksel (64), annesi Günay Yüksel (62), 6 yaşındaki Vedat Yüksel, lise öğrencisi Halil İbrahim Kopar (17), ÖSS'ye hazırlanan Arif Kopar (19), ile kardeşinin eşi Gül Yüksel ve kardeşi Ali Yüksel'i öldürdüğü iddasıyla erkek kardeşleri gözaltına alındı. Gözaltına alınan katil zanlısının astsubaylıktan atıldığı ileri sürüldü.

''BOŞ KOVANLARLA ZANLININ ÜZERİNDE BULUNAN SİLAH UYUŞUYOR''
Adana valisi İlhan Atış, 8 kişinin öldürülmesiyle sonuçlanan olay yerinde incelemenin tamamlandığını belirterek, ''olay yerindeki boş kovanlarla zanlının üzerinde bulunan silah uyuşuyor'' dedi.

Vali Atış, düzenlediği basın toplantısında, olay sonrası zanlının, öldürdüğü kişilerin üzerini bezlerle kapattığını bildirdi. Atış, zanlı Murat Y'nin üzerinde bulunan silahla incelemesi tamamlanan olay yerinde ele geçirilen boş kovanların uyuştuğunu da belirtti.

Bu arada olay yeri inceleme ekipleri dairedeki çalışmalarını tamamlayarak, kapıyı mühürledi. Ekiplerin, 18 torbada topladığı deliller, incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

3 AY ÖNCE ARABASIYLA KENDİNİ YAKMA GİRİŞİMİNDE BULUNDU
Zanlının 3 ay önce arabasıyla birlike kendini yakma girişiminde bulunduğu, astsubaylıktan atılma nedeninin yabancı uyruklu biriyle yaptığı evlilik olduğu öğrenildi.

OLAY SONRASI VEDA NOTU YAZARKEN YAKALANDIĞI ÖĞRENİLDİ
Adana'da 8 kişinin öldürüldüğü olayın zanlısının, intihar etmek için veda notu yazarken gözaltına alındığı öğrenildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, olay sonrası zanlı Murat Y'yi arayan polis, bu kişinin Toros mahallesindeki evine gitti. Evde intihar etmek için veda mektubu yazarken zanlı Murta Y'yi yakaladıklarını belirten polis, ilk ifadesinde ''benim üzerime çok geliyorlardı, ne olduğunu hatırlamıyorum'' dediğini belirtti.

ÖLDÜRMEYE ANNE VE BABASIYLA BAŞLADI
Adana'da 8 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlının, cinayetleri, dün öğleden sonra işlemeye başladığı ve gece geç saatlere kadar sürdürdüğü belirlendi.

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, olay yerinde incelemesini tamamlayan polis, zanlı Murat Yüksel'in cinayetlere dün öğlen saatlerinde evin yatak odasında anne Günay ve baba İbrahim Yüksel'i öldürerek başladığını tespit etti.

Yetkililer, zanlının daha sonra eve gelen kişileri sırayla odalara çekerek gece geç saatlere kadar öldürdüğünü belirledi.

Evli ve 1 çocuk babası zanlı Murat Yüksel'in, olayda tek tabanca kullandığı, evine yapılan baskın sırasında üzerinde kanlı pantolon ve cinayet sonrası eve getirdiği 2 boş kovan bulunduğu tespit edildi. Yetkililer, evde 4 boş kovan bulunduğunu, diğer kovanların cinayetin işlendiği sokağa atıldığını tahmin ettiklerini bildirdi.

Ailenin zanlıdan sonra hayatta kalan tek ferdi Handan Yüksel'in Adana Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğü, olayda ölen kardeş Ali'nin de aynı hastanede tedavi gördüğü ifade edildi.

ajanslar



Bu haber 609 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,696 µs