Kara delik mi yuttu? | " /> Kara delik mi yuttu? | "/>

En Sıcak Konular

Korkunç kaza sonrası şok iddia! Kara delik mi yuttu?

3 Haziran 2009 08:23 tsi
Korkunç kaza sonrası şok iddia! Kara delik mi yuttu? Atlas Okyanusu üzerinde önceki gün kaybolan Fransız Havayolları Air France’a ait uçağın yeri belirlendi.

Okyanusta koltuk, cankurtaran ceketi ve metal parça enkazı bulunurken, yetkililer uçaktaki 228 kişiye dair herhangi bir yaşam belirtisinin olmadığını söyledi...Brezilya'dan Fransa'ya giden ve Atlas Okyanusu üzerinde kaybolan 228 kişiyi taşıyan Air France'a ait Airbus uçağına ait enkaz parçaları bulundu.

Brezilya Hava Kuvvetleri sözcüsü Jorge Amaral, Brezilya'nın Fernando de Noronha adasının 650 km kuzeydoğusunda bir uçak koltuğu, bir cankurtaran ceketi, metal parçalar ve yakıt kalıntıları tespit ettiklerini söyledi. Amaral, uçağın Atlas Okyanusu üzerindeki güzergahında tespit edilen iki ayrı enkazda herhangi bir yaşam belirtisi tespit edilemediğini de belirtti.

Rio de Janeiro'dan geçtiğimiz pazar günü hareket ettikten sonra 11 bin metrede saatte 840 kilometre hızla seyreden uçaktan 3 buçuk saat sonra, sinyal alınamamaya başlanmıştı. Air France yetkilileri, uçakla son bağlantının Brezilya sahillerinden 565 kilometre uzaklıkta gerçekleştiğini ve uçağın Senegal hava sahasına yakın bir bölgede radardan kaybolduğunu açıklamıştı. Uçağın ilettiği son bilginin "Elektrik arızası var" şeklinde olduğunu, uçak türbülansa girdikten sonra elektrik arızası bildirildiği kaydedilmişti. Dört yıldır hizmet verdiği belirtilen uçağın pilotunun 11 bin saatlik uçuş tecrübesine sahip deneyimli bir pilot olduğu açıklanmıştı.

SIR TURUNCU NOKTALARDA

Uçakla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Hava Kuvvetleri sözcüsü, "Bir TAM uçağının pilotunun Air France uçağının kaybolduğu bölgede uçarken turuncu noktalar gördüğü bilgisini aldık" dedi. "Pilot Brezilya'ya vardıktan sonra uçağın kaybolduğunu öğrenmiş ve okyanustaki bu turuncu noktaların yangın olduğunu düşünmüş" diyen Amaral, bu bilginin soruşturulduğunu söyledi.

KOCAM BENi ARADI!

Uçak faciasında şok bir iddia da yolcunun İngiliz eşinden geldi. Patricia Coakley adlı kadın eşi 58 yaşındaki yolcu Arthur Coakley için "Kocam okyanusun altında olamaz çünkü aradığımda telefonu çalıyordu" açıklaması yaptı. The Sun gazetesinin haberine göre, uçak faciasından sonra telefona sarılan kadın, kocasını aradığında telefonun çaldığını söyledi. Patricia sözlerine şöyle devam etti: "Tek ümidim onu aradığımda telefonunun çalıyor olması. Yaşamıyorsa benim için hayat biter."

bugün



Bu haber 2,699 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,622 µs