En Sıcak Konular

Başkentte büyük birleşme yakın

29 Mayıs 2009 12:14 tsi
Ankaraspor Başkanı Ahmet Gökçek, Ankaragücü Kulübü ile birleşme konusunda sona yaklaştıklarını söyledi. Birleşme gerçekleşirse lig önümüzdeki sezon 17 takımla oynanacak.

Ankaragücü-Ankaraspor birleşmesinde son yaklaşılıyor. İki kulüp anlaşmaya varırsa Ankaragücü adı altında birleşecek. Birleşme gerçekleşirse yönetmelik gerekiği Turkcell Süper Lig önümüzdeki sezon 17 takımla oynanacak.

NTV Spor'da yayınlanan Spor Merkezi programına telefonla bağlanan Ankaraspor Başkanı Ahmet Gökçek, iki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiğini ve hafta sonuna kadar konunun netlik kazanmasını beklediklerini söyledi.

Gökçek, "İki takımın önümüzdeki sezon planlamasını yapması gerekiyor. Bunun için de konunun bir an önce netlik kazanması lazım. Görüşmeler devam ediyor. Bizim tarafımızdan bir sorun olmadığı ortada. Ankaragücü yönetiminin kararını bekliyoruz. İnşallah son dakikada ufak tefek pürüz çıkıp bu olay bozulmaz. Biran önce olması için dua ediyorum” dedi.

Sadece yönetim ve delege bazında yeni yönetimin eşit olmasını beklediklerini ifade eden Ahmet Gökçek, sadece bunu şart koyduklarını ve Ankaragücü yönetiminden bunun cevabını beklediklerini söyledi.

Birleşme olduğu takdirte takımın adının Ankaragücü olacağının altını çizen Gökçek, "Bütün yatırımlarımız Ankaragücü üzerine olacak. Çünkü önümüzdeki sezon 100. yılını kutlayacak. Şampiyonluğa oynayan bir takım hedefliyoruz. Gerçekten Ankaragücü'nün bunu yapabileceğine inandığımız için elimizden gelen her şeyi vargücümüzle yapacağız. Bizim taraftar desteğimiz Ankaragücü'ne göre daha az. Onlar da bizim maddi olanaklarımıza sahip değiller” diye konuştu.

Gökçek ayrıca birleşme olmazsa Ankaraspor'un yoluna devam edeceğini sözlerine ekledi.

ntv



Bu haber 540 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,427 µs