En Sıcak Konular

Kızından Özkök dinlemesi itirafı

28 Mayıs 2009 10:29 tsi
Kızından Özkök dinlemesi itirafı Levent Ersöz'ün kızı Fulya Ersöz, babasının dönemin Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök'ü dinlediğini zannettiği için emekli edildiğini söyledi.

Ergenekon'un 'Derin Kulağı' olarak bilinen ve evinde 2 bin 500 ses kaydı ele geçirildiği iddia edilen emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün kızı Fulya Ersöz, babasının dönemin Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök'ü dinlediğini zannettiği için emekli edildiğini söyledi.

KARARGAHTA UYARDI

Babasının Jandarma İstihbarat Daire Başkanı olduğu dönemde hiçbir kanunsuz iş yapmadığını ileri süren Fulya Ersöz, 'Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, babamı makamına çağırarak, kendisini dinlediğini tespit ettirdiğini söylemiş. Bunu sürdürmesi halinde emekli edeceğini anlatmış. Babam ise 'Komutanım ben sizi dinlemedim. İspat edin. Hemen istifa edeyim' demiş' şeklinde konuştu.

BABAMI ULVİA YAKALATTI

Babasını, Ulvia Salamova'nın polise ihbar ettiğini ileri süren Fulya Ersöz, 'Bu kadının Rusya, Ermenistan ve Türkiye'ye çalışan bir ajan olduğuna inanıyorum' dedi. Ersöz, babasını Ulvia Solomova'nın Azerbaycan'a götürdüğünü ve burada 2 ay sakladığını ileri sürerek 'Daha sonra Türkiye'ye dönmesini sağladı ve polise ihbar ederek yakalattı' dedi.

Görüntüsü kamera kayıtlarından silindi

Ergenekon'un 'karakutusu' Jandarma İstihbarat eski Daire Başkanı Levent Ersöz'le ilişkisi nedeniyle gündeme gelen Azeri asıllı Ulvia Salamova'nın Türkiye'de resmi hiçbir kaydı olmadığını Yeni Şafak ortaya çıkardı. Eşi ve 2 çocuğu ile Ankara Çayyolu'nda üzerine tapulu villada oturan Ulvia'nın muhtarlık kaydında adı bulunmuyor. Ulvia'nın tek resmi adresi, Rus silah şirketi Rosoboronexport'un Türkiye bürosunun bulunduğu Rus Büyükelçiliği'ne ait Ticaret Mümessilliği binası. Levent Ersöz'ün gözaltına alındığı hastaneye daha önce birçok kez geldiği ortaya çıkan Ulvia'nın güvenlik kameraları kayıtlarınındaki görüntülerinin ise silindiği belirlendi. Ersöz'ün yakalanma anına ilişkin Ergenekon savcılarına gönderilen hastanenin kamera kayıtlarında da Ulvia'nın bulunduğu karelerin yok edildiği tepsit edildi. Ulvia'ya kamera kayıtlarının yok edilmesi 'görünmez bir el tarafından korunduğu' yorumuna neden oldu.

YENİŞAFAK



Bu haber 604 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,489 µs