En Sıcak Konular

Kara kutu Ulviya'nın eşi ne söyledi?

28 Mayıs 2009 08:20 tsi
Kara kutu Ulviya'nın eşi ne söyledi? Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, hastanede gözaltına alındığında yanında bulunan Azeri asıllı Ulvia Salamova esrarını korurken, eşi Bahtiyar Salamov'la ilişkisi konusunda bakın ne söyledi:

Azeri asıllı Prof. Bahtiyar Salamov, eşi Ulvia'nın, Ergenekon sanığı emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'le ilişkisini soran Yeni Şafak muhabirine 'Ne 'var', ne de 'yok' derim' şeklinde konuştu. Haberlerin kendisini üzdüğünü söyleyen Salamov'un iddiaları kesin bir dille reddetmemesi dikkat çekti.

17 yıldır Gazi Üniversitesi'nde ders veren Azeri asıllı Prof. Bahtiyar Salamov, eşinin Ersöz'le ilişkisini soran muhabirimize 'Ne 'evet', ne 'hayır' diyorum. Haberler beni çok üzdü. Kalbimden rahatsızlandım' diyerek iddiaları kesin bir dille yalanlamadı.

NE 'EVET' NE 'HAYIR' DERİM

Bahtiyar Salamov, eşi Ulvia Salamova'un Ergenekon sanığı Levent Ersöz'le ilişkisiyle ilgili soruya karşılık şöyle konuştu: "Ne 'evet', ne 'hayır' diyorum. Bu konuları konuşmaktan çok rahatsızım. Basında bu konularla anılmak çok üzücü. 17 yıldır Türkiye'deyim, bilimsel çalışmalarım varken böyle anılmayı istemezdim. Onun için bu konuları konuşmak istemiyorum."

ULVİA SORULARINA SESSİZ

Muhtarlık kaydında bile adı bulunmayan, Ersöz'ün gözaltına alındığı hastanenin kamera kayıtlarındaki görüntülerinin silindiği ortaya çıkan esrarengiz kadın Ulvia ile ilgili y muhabirinin ısrarlı sorularını cevapsız bırakan Bahtiyar Salamov, 'Evliliğimiz sürüyor' demekle yetindi. Salamov, Azeri vatandaşı olduğunu, Türk vatandaşlığına geçmediğini de söyledi.

İLAÇLARLA AYAKTA DURUYOR

Eşi Ulvia Salamova ile ilgili haberlerin kendisini çok üzdüğünü ve kalbinden rahatsızlandığını anlatan Bahtiyar Salamov 'Çok sayıda kalp ilacını yanımda taşıyorum. Bu bu ilaçlara bağımlı olarak yaşıyorum' şeklinde konuştu. Salamov, eşiyle ilgili iddiaların kendisini ve ailesini çok üzdüğünü belirterek "Küçük çocuk var. Olanlardan çok rahatsızım. Kesinlikle konuşmak istemediğim şeyler" dedi.

Salamov'un eşinin Ersöz'le ilişkisiyle ilgili iddiaları, kesin bir dille reddetmemesi soru işaretlerine neden oldu. 'Katı hal fiziği' profesörü olan Bahtiyar Salamov kadrolu olarak 17 yıldır Gazi Üniversitesi bünyesinde ders veriyor.

ERSÖZ'LERDE ULVİA DEPREMİ

Esrarengiz kadın Ulvia, Ersöz ailesinde de depreme neden oldu. GATA'da tedavi gören Levent Ersöz'ün Ulvia ile ilişkisini öğrenen eşi Muzaffer Ersöz intihara kalkıştı. 33 yıllık eşinin Ulvia yüzünden boşanmak istemesi üzerine çıkan tartışmadan sonra Muzaffer Ersöz'ün ilaç içerek intihara kalkıştığı ileri sürülmüştü. Muzaffer Ersöz, Ulvia iddiasını yalanlasa da Levent Ersöz'ün avukatı muvekkilinin boşanma davası için kendisine yetki verdiğini açıkladı. İntihardan sonra Levent Ersöz'ün kızı Fulya Ersöz ise Ulvia'yı suçladı ve 'Babamı bu kadın yakalattı. Şimdi hastanede de babama Ulvia baksın' diyerek babasına tavır aldı.




Bu haber 506 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,837 µs