En Sıcak Konular

Etiler cinayetinden son gelişme!

27 Mayıs 2009 10:56 tsi
Münevver Karabulut cinayetinde çarpıcı gelişme... Adli Tıp raporu, cinayetle ilgili yeni gerçekleri ortaya çıkardı...

Münevver cinayetinde çarpıcı gelişme. Adli Tıp raporuna göre genç kızın iç çamaşırından alınan sperm örnekleri 2 ayrı kişiye ait. Tecavüz bulgusu yok. Cinayette Cem'in yalnız olmadığı ve taciz ihtimali güçlendi.

İstanbul'da hunharca öldürülen Münevver Karabulut cinayetine ilişkin Adlı Tıp raporu, birbirinden çarpıcı detayları ortaya çıkartıyor. AKŞAM, cinayette, firari zanlı Cem G.'nin yalnız olmadığına dair bulguları duyurmuştu. Münevver'in tırnak aralarından alınan doku örnekleri ise aynı aileden iki erkeği işaret etmişti. Ortaya çıkan yeni detay ise soruşturmanın seyrini değiştirecek türden.

 

Münevver'in iç çamaşırları üzerinde yapılan incelemede iki farklı kişiye ait sperm örnekleri bulundu. Genç kızın bakire olduğu, vajinal bölgesinde zorlanma bulunmadığı ortaya çıktı. Üst düzey bir emniyet yetkilisine göre 2 farklı sperm örneğinin tespit edilmesi tacize işaret ediyor. Yetkili 'Bu durum Münevver'in tacize uğradığını gösteriyor. Ancak bir tecavüz girişimi de yaşanmış olabilir' diye konuştu.

4 ARKADAŞTAN MENİ ÖRNEĞİ Bu tespitin ardından, cinayet anında Cem G.'nin yalnız olmadığı ihtimali daha da kuvvetlendi. Cem'in 4 arkadaşından dün saç, kan, tükürük ve meni örnekleri alındı. Örnekler, genç kızın iç çamaşırında bulunan sperm izleriyle karşılaştırılacak. Cem'in arkadaşları için daha önce yurtdışına çıkış yasağı konmuş, adli kontrol getirilmişti.

SATANİZM NEDİR?
Özel olarak Hıristiyanlığa, genel olarak bütün dinlere karşı alternatif olarak ortaya çıkan bir harekettir. Kelime olarak şeytana inanma, tanrı diye tapınma anlamına gelir. Başta Hristiyanlık olmak üzere bütün dinlere ve kutsal değerlere karşı başkaldırıyı temsil eder. İngiltere, Fransa, Almanya ve özellikle Amerika'da yayılmıştır. Şeytanın en önemli özelliği olan başkaldırıyı esas alarak dinin karşısında, şeytanın ve onun temsil ettiği değerlerin yanında olmayı önerir. Modern Satanizm ABD'li Macar asıllı Anton Szandor Lavey tarafından kurulan Şeytanın Kilisesi ile ortaya çıkmıştır.

TÜRKİYE, 11 YIL ÖNCE TANIŞMIŞTI
Türkiye satanist eylemlerle 1998 yılında tanıştı. O yıl Aslı Yardımcı ile Alp Cenan Yuğaç, Ataköy'deki bir apartmanın 15. katından 'Biz bu dünyaya ait değiliz' notu bırakarak atlamıştı. 1999 yılında ise Ortaköy Mezarlığı'nda yarı yarıya gömülmüş bir kız cesedi bulundu. Kurbanın 18 yaşındaki Şehriban Coşkunfırat olduğu anlaşıldı. Genç kızın satanizm cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. Coşkunfırat'ı 'şeytana kurban etmek' amacıyla öldüren Ömer Çelik, Engin Arslan ve Zinnur Gülşah Dinçer tutuklandı. 2002 yılında ise Üsküdar Amerikan Koleji öğrencisi Lara Falay, Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak yaşamını yitirdi. Babasının araştırma isteği üzerine, bilgisayarını inceleyen polis, satanizmle ilgili sohbetler yaptığını belirledi.

BABAYA GÖRE AYİNDE ÖLDÜRÜLDÜ
GENÇ kızın babası Süreyya Karabulut, Münevver'in satanistler tarafından öldürüldüğüne inanıyor. Karabulut, Cem G. ve ağabeyinin satanist içerikli sitelere üye olduğunu, kızının bir ayin sonrası öldürüldüğünü iddia etti. Karabulut, 'Cinayeti Cem G.'nin arkadaşlarından alınacak kan, tükürük ve saç örnekleri çözecek. Çok kısa bir sürede bu cinayetin aydınlatılacağını tahmin ediyorum. Ancak Cem G. yakalanır mı? Orasını bilemiyorum' dedi.

Kaynak: Akşam Gazetesi

 



Bu haber 860 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,024 µs