İnanamıyorum! | " /> İnanamıyorum! | "/>

En Sıcak Konular

Ertuğrul Özkök: İnanamıyorum!

26 Mayıs 2009 17:14 tsi
Ertuğrul Özkök: İnanamıyorum! Güneri Civaoğlu'nun Kanal D'deki 'Şeffaf Oda' programına konuk olan Ertuğrul Özkök, Aydın Doğan'ın dünyada en çok haksızlık yapılan kişi olduğunu söyledi.

"Aydın Bey, herhalde dünyada kendisine en fazla haksızlık yapılan insanlardan birisidir diye düşünüyorum" diyen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Aydın Doğan'a yapılan haksızlıkları gördüğünde içinde bir isyan duygusu başladığını ifade ederek "Aydın Doğan, gerçek bir insan" dedi.

Özkök, Aydın Doğan'ın yaptığı hataları da saklamaya çalışmayan biri olduğunu ifade ederek "Haksızlıklara meydan okuyan ve kabul edemeyen bir insan, yaptığı yanlışlıkları dünyada en kolay kabul eden insan" hiç bir zaman yaptığı yanlışlıkları saklamaya çalışman ve paylaşmayı bilen bir insan olarak tanımladı.

ŞU VERGİ OLAYINA İNANAMIYORUM

Gazeteci olarak kendilerini inanılmaz ölçüde özgür bırakmasına karşın, haksızlığa uğrayanın Aydın Doğan olduğunu belirten Ertuğrul Özkök, "Çok üzülüyorum çünkü bizim yaptığımız gazeteler dolayısıyla Aydın Bey haksızlığa uğruyor" dedi.

Bu durumun kendisinde tamiri çok zor duygular yarattığını söyleyen Özkök, "Çünkü görüyorum ben, ona yapılan haksızlıkları, hükümetin yaptığı haksızlıkları. Şu vergi olayında falan inanamıyorum. Böyle bir haksızlığı bir devlet müessesi nasıl yapabilir, nasıl içine sindirebilir inanamıyorum ben böyle bir şeye" şeklinde konuştu.

MANŞETİ BİZ ATIYORUZ HESAP ONDAN SORULUYOR

İnsanın birine kızdığında 'Ben bir kötülük yapayım' diyebileceğini ancak bu kötülüğün bir ölçüsü olduğunu ifade eden Ertuğrul Özkök, "Bir insana kızdığınız için gidip kafasına bıçağı saplayıp öldürmek ölçüsüz bir şeydir. Kızgınlığını ifade etmenin yolları vardır ama gidip böyle bir vergi cezası yazmak falan bana insafsızlık ötesi bir şey gibi görünüyor. O yüzden Aydın Bey'i bana tarif ettirdikleri zaman bunu söylüyorum, dünyada en çok haksızlık yapılan insan ve başkası yüzünden haksızlık yapılan bir insan" açıklamasını yaptı.

Gazeye atılan manşetlerden dolayı Aydın Doğan'a haksızlık yapılmasını eleştiren Ertuğrul Özkök, "Bana attığım manşetten dolayı haksızlık yapabilirsiniz ama manşetleri Aydın Bey atmıyor, bizler atıyoruz. Gidip Aydın Bey'den hesap soruyorsunuz" diye konuştu.

Televizyon Gazetesi



Bu haber 752 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,965 µs