En Sıcak Konular

Fatih Tekke'yi kızdıran haber

26 Mayıs 2009 15:36 tsi
Fatih Tekke, Rus basınında yer alan, 'Yönetim tarafından uyarıldığı' ile ilgili iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Rus basını Fatih Tekke'yi kızdırdı
Rusya'nın St. Petersburg kentinin Zenit takımında top koşturan Türk futbolcu Fatih Tekke, Rus basınında yer alan, 'Yönetim tarafından uyarıldığı' ile ilgili iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Cihan Haber Ajansı'na konuşan Fatih Tekke, "Rus basınında dün yer alan 'antremanlarda ciddi değil', 'çok kötü oynuyor' , 'yönetim tarafından uyarıldı' gibi iddialar doğru değil. Yönetimden bu konuda herhangi bir uyarı almadım. Böyle bir durum olsa, yönetim bize bunu rahatlıkla iletebilir. Öfkeliyim. Her şeyin açığa kavuşmasını istiyorum." dedi.

Bu tür yalan haberlerden rahatsız olduğunu kaydeden Türk futbolcu, "Her zaman profesyonel olarak görevimi yaptım. Bunlar ciddiye alınacak konular değil. Biz bu tür iddialara cevabımızı sahada veriyoruz. Kontratımın gereğini resmi olarak yapıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Dinamo Moskova ile oynanacak maçta teknik direktör Dik Advocat'ın kendisini kadroya almamasına da sitem eden Tekke, "Basında benimle ilgili çıkan haberlere öfkeliyim! Ülkenin en sayılı gazetesinde benim antreman sürecine kötü davrandığımla ilgili yazıyı okudum. Bu çok ilginç, çünkü kimse bunu benim yüzüme söylemedi. Ben tüm hafta boyunca antreman yaptım, fakat Cuma günü Moskova'ya maça gitmeyeceğimi öğrendim." şeklinde tepkisini dile getirdi.

Rus basını dün St. Petersburg kentinin Zenit futbol kulübünde top koşturan milli futbolcu Fatih Tekke'nin, yönetim tarafından ciddi şekilde uyarıldığını iddia etmişti. Vesti.ru adlı internet haber portalı, "Zenit Tekke'den kurtulacak" başlığıyla yayımladığı haberde, Zenit Teknik Direktörü Dik Advocaat'ın Dinamo Moskova karşılaşmasında Tekke'yi ilk 18'e bile almadığını gerekçe göstermişti.

Haberde, Tekke'nin antrenmanlardaki sorumsuz davranışlarının Advocaat'ın bu kararında en önemli noktayı oluşturduğu belirtirken, Rus Sport Ekspress gazetesi de Tekke'nin satış listesine konacağını duyurmuştu. Tekke'nin, teknik heyetin "sinirleriyle uzun süreden beri oynadığı" ifade edilen haberde, "Eğer Zenit'in önemli oyuncularının ricası olmasaydı, Tekke 2007'de takımı terk etmek zorunda kalırdı.'' ifadeleri yer almıştı.

Tekke'nin Rusya'da tercümanlığını yapan Akın Dal da basında çıkan haberlere tepki göstererek, kendilerine klübün herhangi bir uyarısı olmadığını teyit etti. Dal, "Ben Tekke'nin tercümanlığını yapıyorum. Böyle bir uyarı olsa bana iletilirdi. Tekke kendisi takımdan ayrılmak istediğini gizlemiyor. Ancak 2010'un ilk yarı sezonun sonuna kadar kontratı var. Anlaşmanın gereği neyse onu yapmaya devam edecek. Herhangi bir sıkıntı varsa, klüp bize bunu rahatlıkla iletebilir. Çalışmalarımız her zaman olduğu gibi devam ediyor." bilgisini verdi.



Bu haber 633 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,417 µs