şok ölüm! | " /> şok ölüm! | "/>

En Sıcak Konular

Kuleli'yi sarsan şok ölüm!

26 Mayıs 2009 10:15 tsi
Kuleli'yi sarsan şok ölüm! Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en köklü okulları arasında yer alan ve yıllardır harp okullarına subay adayı yetiştiren Kuleli Askeri Lisesi’nde, bir öğrenci kuleden düşerek can verdi.

Vatan Gazetesi'nden Bülent Aydoğdu'nun haberine göre büyük üzüntü yaratan olay, 7 Mayıs Perşembe günü meydana geldi. Hazırlık sınıfında okuyan ve ismi açıklanmayan bir öğrenci, gece yarısı kulelerden birine çıktı. Kapıları kilitli olan kulenin tepesine doğru, kilitleri tek tek açarak çıkan öğrenci aşağıya düştü.
 
Askeri savcı araştırıyor
 
Uzun süre düştüğü yerde yatan genci nöbetçi askerler fark etti. Ambulansla hemen Haydarpaşa GATA Hastanesi’ne götürülen öğrenci, yolda hayatını kaybetti. Kazadan sonra, 1. Ordu Komutanlığı’ndan üst düzey askeri yetkililerin okula geldiği ve olay hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Kuleden düşerek can veren öğrencinin cenazesi ertesi gün ailesi tarafından alınıp toprağa verildi. Askeri yetkililerin bilgi vermekten kaçındığı olay için askeri savcılık soruşturma açtı.
 
Kaza ile ilgili 3 iddia
 
Üzücü olayla ilgili çeşitli iddialar gündemde. İlk iddiaya göre genç lise öğrencisi, sigara içmek için kuleye çıktı ve dengesini kaybederek düştü. Diğer iddiaya göre ise üst sınıf öğrencileri, yeni gelenleri cesaret sınavına tabi tutuyordu. Okuldaki dev kuleye çıkarılan yeni öğrenciler, buradan aşağıya işetiliyordu. Bu cesaret sınavında da bu üzücü olay meydana geldi. Son iddia ise okula uyum sağlayamayan ve ayrılmayı düşünen öğrenci, arkadaşlarıyla veda fotoğrafı çektirmek için yukarı çıktığı sırada aşağı düştü.



Bu haber 643 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,377 µs