En Sıcak Konular

Bülent Uygun'dan Sivas taraftarına sitem

24 Mayıs 2009 23:13 tsi
Gençlerbirliği'ni 3-2 yenen Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, ''Futbolcu kardeşlerimin hepsiyle gurur duyuyorum. Onlar benim yol arkadaşlarım'' dedi.

Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçının zor geçeceğini bilerek sahaya çıktıklarını söyledi.

Gençlerbirliği'nin çok kaliteli bir takım olduğunu ifade eden Uygun, ''Öncelikle gösterdikleri mücadele ve oynadıkları oyundan dolayı Gençlerbirliği takımını tebrik ediyorum. Kümede kaldıkları için de kutluyorum'' dedi.

İlk yarıda 1-0 yenik duruma düşünce devre arasında belli bir oyun sistemi ve planı değişikliği yapmak zorunda olduklarını ifade eden Uygun, şöyle konuştu:

''Nitekim de elimizdeki kadronun çok kısıtlı olması, bazı arkadaşlarımızın da istediğimiz performansı o anda sahada veremediklerinden dolayı sıkıntı yaşadık. Ayrıca sezon başında UEFA Intertoto Kupası'na gittiğimiz için doğru düzgün tatil yapıp dinlenemediğimizden dolayı belli sıkıntıları da yaşıyorduk, o zaten malumdu. Ama öyle olmasına rağmen ikinci yarıda futbolcu kardeşlerimin geriden gelip kazanma isteğinin en üst seviyede olması, kazanabilmek adına bütün bireysel yeteneklerini sergilemiş olması ve bu maçı kazanabilmiş olmak açıkçası bizim adımıza mutluluk verici. O yüzden futbolcu kardeşlerimin hepsini tek tek tebrik ediyor, teşekkür ediyorum.''

TARAFTARLARA SİTEM

Taraftarlarından da birşey rica etmek istediğini belirten Uygun, ''Şampiyon olamayabiliriz ya da olabiliriz. Ama buralara kadar getiren bir takımı, futbolcuyu tek bir yürekten alkışlamak mecburiyetleri var. Onlara sevgi gösterilerini yapmak mecburiyetleri var'' dedi.

Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bu başarılar başka yerde yapılsa bayram coşkusu yaşanır. Bizde neredeyse matem var. Geldiğimiz noktanın ne kadar büyük bir nokta olduğunun galiba farkında değiliz. O yüzden açıkçası çok üzüntülüyüm bu konuda. Herşeyi tabii ki değerlendireceğiz, yapacağız, yapmaya devam ediyoruz. Ama bizi en ücra köşeden bile destekleyen o güzel Anadolu insanlarına şampiyon olamasak bile son maçta da oynadığımız futbolla bir hediye göndermek istiyoruz. Ben, futbolcu kardeşlerimin hepsiyle gurur duyuyorum. Onlar benim yol arkadaşlarım. O yüzden şimdiye kadar yaptıkları mücadeleden dolayı da tek tek teşekkür ederim.''

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba ise iyi bir ilk yarı geçirdiklerini belirterek, ''3 tane net pozisyon kaçırdık, gol attık, öne geçtik. Ama bizim en büyük eksiğimiz savunmayla birlikte kaleci kurgusundaki yaptığımız hatalar. Komik goller yedik. Gökhan, ben ve Ulvi oynasaydık belki bu golleri yemezdik. Yapacak birşey yok. Artık önümüzde 1 tane maç kaldı. O maça iyi konsantre olup iyi bir yerde ligi bitirmek istiyoruz'' diye konuştu.



Bu haber 706 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,524 µs