En Sıcak Konular

Reha Muhtar, CnnTürk'ten kovuldu!

24 Mayıs 2009 13:14 tsi
Reha Muhtar, CnnTürk'ten kovuldu! Uzun zaman sonra haber içerikli tartışma programı ile mart ayında ekranlara dönen Reha Muhtar'ın CnnTürk macerası kısa sürdü.

Uzun zaman sonra haber içerikli tartışma programı 'Çok Farklı' ile mart ayında ekranlara dönen Reha Muhtar'ın CNNTÜRK macerası kısa sürdü.Reha Muhtar'ın CNNTÜRK macerası 3 ay sürdü.Mehmet Ali Birand desteğiyle kabuk değiştiren CNNTÜRK'te gündemin masaya yatırıldığı,gündemdeki konunun programa katılan konuklarla tartışıldığı 'Çok Farklı' programıyla ekranlara dönen Reha Muhtar'ın ipini Efe Önbilgin çekti.

Sebep malum...

Reha Muhtar 14 Mayıs 2009 tarihindeki programda konuklarıyla Deniz Akkaya'nın hamileliğini konuşmuştu.

Akkaya'nın hamileliği konuşulurken, konuklardan Yeliz "Deniz hamile kalmak istemiş hamile kalmış" deyince uyarıda bulunan Reha Muhtar, konuyu kişiselleştirmeden kendi başlarına gelseydi ne yaparlardı şeklinde tartışılmasını istemişti. "Baba istemiyor diye, belki de son şansım benim" diyen Yeliz'e Reha Muhtar, "Adam istemiyor. Başını ellerinin arasına koydu dedi ki.. resimlerini gördüm adamın. Ben çocuğu tanıyorum ayrıca, istemiyor yani" diye konuşarak Deniz Akkaya'nın hamile kaldığı eski sevgilisi Efe Özbilgin'den bahsetmişti.
 
İşte ne olduysa bundan sonra oldu ve Reha Muhtar'ın CNNTÜRK'teki sonunu hazırlayan gelişmeler yaşandı.
 
Programın ilerleyen saatlerinde ise Reha Muhtar'a rejiden bir not iletildi. Muhtar'ın sözlerinden Efe Özbilgin'in, Mehmet Ali Birand üzerinden, kendisiyle ilgili konunun konuşulmasından rahatsız olduğunu ilettiği ve durdurmaya çalıştığı anlaşıldı.
 
Reha Muhtar, Doğan Grubu'na ait CNNTÜRK kanalındaki bu yayınında, aynı Grubun TNT Kanalının genel müdürü olan Efe Önbilgin'i bu not üzerine sert bir üslupla uyardı ve şöyle dedi: "Biraz önce Efe arkadaşımız da bir not iletmiş. Mehmet Ali Birand üzerinden bize. Hiç gerek yok böyle bir not falan iletmeye. Buradaki bizim meselemiz kişiselleştirme değil, belki biraz gerilmiş olabilir arkadaşımız ama hiç bunu yapmaya kimsenin ihtiyacı yok. Kimse bana da kimsenin üzerinden mesaj falan iletmesin. Çok ayıp olur. Biz burada kişiselleştirmiyoruz olayları. Sadece olayları konuşuyoruz. Yani burada 'Sen olsaydın' şeklinde. Yoksa o kişiye yönelik bir şey değil. "
 
Reha Muhtar ile CNNTÜRK yönetimi arasındaki o gece yaşananlar sonrasında başgösteren kriz aşılamadı ve bu ay sonu itibariyle Muhtar'ın CNNTÜRK'teki programına son verilmesi kararı alındı.
 
Ve ilginçtir bu kararın öğrenilmesinin ardından bazı medya sitelerine Reha Muhtar'ın Fox TV'ye geçeceği,görüşmelerin yapıldığı,Muhtar'ın bu kanala anchorman olacağı "tüyo"ları uçurulmaya başlandı.Eeh bu da bir pazarlık yada pazarlama tekniği olsa gerekti.
 
medyaradar




Bu haber 1,086 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,894 µs