'hayalet' sevgilisi ! | " /> 'hayalet' sevgilisi ! | "/>

En Sıcak Konular

İşte Ersöz'ün 'hayalet' sevgilisi !

24 Mayıs 2009 09:26 tsi
İşte Ersöz'ün 'hayalet' sevgilisi ! 
Ergenekon'un sanığı emekli Tuğgeneral Ersöz'ün sevgilisi Ulvia Seremova ile ilgili resmi hiçbir kayıt bulunmaması şaşkınlık meydana getirdi.

Eşi ve 2 çocuğu ile Ankara Çayyolu'ndaki villada oturan Ulvia'nın adı muhtarlık kayıtlarında yeralmıyor. Ersöz gözaltına alındığında yanında bulunan Ulvia'nın hastanenin kamera kayıtlarındaki görüntülerinin de silindiği ortaya çıktı.

Levent Ersöz ve sevgilisi Ulvia Seremova'nın çalıştığı Rus silah şirketi Rosoboronexport'un Türkiye bürosu, Ankara Bulvarı 106 numaradaki Rus Büyükelçiliği'ne ait Ticaret Mümessilliği binasında bulunuyor.

Ergenekon'un karakutusu emekli Tuğgeneral Ersöz'ün Azeri uyruklu sevgilisi Ulvia Seremova Türkiye'de çalışmasına rağmen adeta hayalet gibi yaşıyor. Ersöz ameliyat için gittiği hastanede gözaltına alınırken yanında bulunan Ulvia'nın güvenlik kamerlarındaki görüntülerinin silindiği ortaya çıktı. Ersöz'le birlikte neden gözaltına alınmadığı hala şüphe uyandıran esrarengiz kadının, Ankara Çayyolu'ndaki evinde yaşadığını gösteren muhtarlık kaydında ise ismi yok. Ulvia'nın bilinen tek adresi çalıştığı silah şirketi Rosoboronexport'un temsilciliğinin bulunduğu Rus Büyükelçiliği.

KARAKUTU'NUN ESRARENGİZ İLİŞKİSİ

Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınacağı operasyondan 2 gün önce 30 Haziran 2008'de Rusya'ya kaçan Jandarma İstihbarat eski Başkanı Levent Ersöz, 15 Ocak 2009'da Ankara 100. Yıl Hastanesi'nde prostat ameliyatına girmeye hazırlanırken gözaltına alındı. Evinde ve işyerinde 2500 dinleme kaydı bulunan Ergenekon'un karakutusu Ersöz gözaltına alınırken yanında bulunan sevgilisi Ulvia Seremova, hastanenin arka kapısından kaçırıldı. Ulvia'nın gözaltına alınmaması 'Korunuyor mu' sorusuna neden oldu. Yeni Şafak Levent Ersöz'ün eşi Fulya Ersöz'ün intihara kalkışmasıyla yeniden gündeme gelen esrarengiz kadının Türkiye'de çalışmasına rağmen hiçbir resmi kaydı olmadığını ortaya çıkardı.

GÖZALTIDAN SONRA EVİNE GİTMİYOR

Ersöz'ün gözaltına alınmasının ardından Ulvia'nın kendi üzerine tapulu Ankara Çayyolu Gazililer Sitesi 121 numaradaki villaya 2 ay süreyle uğramadığı öğrenildi. Ulvia'nın eşi ve iki çocuğu ile yaşadığı sitedeki evine çok sık uğramadığını söyleyen bir site sakini “Ulvia hanımı çok sık görmüyoruz. Arada bir çocukları görüyoruz. Bu sıralar eşi de ortada yok. Ersöz gözaltına alındıktan sonra ortalarda görünmüyor” dedi. Esrarengiz kadının site yönetimi ve mahalle muhtarlığında da hiçbir kaydının bulunmadığı ortaya çıktı. 2 çocuğu ve eşiyle birlikte sitede yaşayan ailenin muhtarlıktan ikametgah gibi belge alıp almadığı yönünde hiçbir ize rastlanmadı.

GÖRÜNMEZ BİR EL KORUYOR

Levent Ersöz'ün gözaltına alındığı hastaneye daha önce birçok kez geldiği ortaya çıkan Ulvia'nın güvenlik kameraları kayıtlarınının yok edildiği belirlendi. Ergenekon savcılarına gönderilen Ersöz'ün yakalanma anına ilişkin hastane kamera kayıtlarında da Ulvia'nın bulunduğu bölümlerin silindiği tepsit edildi. Ulvia'ya ait tüm kamera kayıtlarının yok edilerek hiçbir iz bırakılmaması şüphelere neden oldu. Ersöz ile ilişkisi ortaya çıkan esrarengiz kadının emniyetteki bağlantılarını kullanarak kendisini koruduğu ileri sürüldü.

Hayalet gibi yaşıyor

Azeri Ulvia'nın Türk vatandaşlığına geçmesi için Ersöz'ün yardımcı olduğu ileri sürüldü. Çifte vatandaşlığı bulunan Ulvia'nın sadece Azeri pasaportu kullandığı öğrenildi. Ulvia'nın Türk pasaportu kullanmaması dikkat çekti.

Yeni Şafak ortaya çıkardı

15 Ocak 2008'de prostat ameliyatı olmak için gittiği 100. Yıl Hastanesi'nde yakalanan Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün yanında sevgilisi Ulvia Seremova'nın da bulunduğunu ilk kez Yeni Şafak ortaya çıkardı. Yeni Şafak, haberi, 16 Ocak'ta “Sarı Levent Paşa'yı Rus sevgilisi yaktı” başlığı ile duyurdu. Haberde, Ersöz yakalandığında yanında Azeri asıllı sevgilisi Ulvia Seremova'nın da bulunduğu, ancak 'bir general sevgili ile yakalandı' denilmemesi için gözaltına alınmadığı belirtildi. y 18 Ocak'taki 'Hastanede Ulvia Pazarlığı' başlıklı manşet haberiyle de Ersöz'ün yakalandıktan sonra kimlik bilgilerinin doğrulanması için bir süre hastanede tutulduğu, o sırada üst düzey bir görevlinin ricası üzerine sevgilisinin arka kapıdan kaçırıldığını ortaya çıkardı.

KIZI İLİŞKİYİ DOĞRULADI

Bu arada Levent Ersöz'ün kızı Fulya Ersöz babasının yoğun bakımdan çıktıktan sonra Ulvia Seremova ile evlenebilmek için boşanacağını söylemesi üzerine annesi Muzaffer Ersöz'ün intihara kalkıştığını açıkladı. Fulya Ersöz, “Bundan sonra babamla görüşmeyeceğim. Soyadımı bile değiştireceğim. Annemi alıp gideceğim. Ona sevgilisi baksın!“ dedi. Fulya Ersöz'ün “Resmen bu kadın babamı takas etti. Babamın ameliyat olacağı günü bildirdi, hastanenin arka kapısından çıkıp gitti” sözleri de y'ı doğruladı.

Rus elçiliğinde Ulvia tedirginliği

Ulvia Seremova, Levent Ersöz'ün emekli olduktan sonra danışmanlık yaptığı Rus silah şirketi Rosoboronexport'ta çalışıyor. Şirketin Türkiye temsilciliği Ulvia'nın Türkiye'deki tek bilinen resmi adresi olan şirket Atatürk Bulvarı 106 numaradaki Rusya Federasyonu Büyükelçiliği'ne ait Ticaret Mümessilliği olarak kullanılan binada bulunuyor.

Ulvia'nın çalıştığı Rusya Ticaret Ateşeliği'ne giden Yeni Şafak muhabirinin görüşme isteği görevliler tarafından reddedildi. Muhabirimizin Ulvia ile ilgili soruları üzerine görevlilerin tedirgin olması dikkat çekti. Ulvia Seremova'nın uzun süredir çalıştığı Rosobornexport şirketi, Rusya'nın silah ihracat tekeli olarak biliniyor. Rosoboronexport'un ortakları arasında Rusya Devlet Başkanı Vlademir Putin'in de olduğu ileri sürüldü.

ŞİRKETTE TANIŞMIŞLAR

Ergenekon zanlısı Ersöz'ün, Rusya'nın savunma sanayiinde ihracat yapmakla yetkili tek firması olduğu belirtilen şirkete danışmanlık yaparken Ulvia Seremova ile tanıştığı öne sürüldü. Ersöz'ün 2008 Mart ayında bu firmanın tanıtım toplantısını yaptığı ortaya çıkmıştı. Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde Rus generallerin yanı sıra yerli savunma sanayii temsilcilerinin de bulunduğu konuklara, kokteylin ardından özel bir sunum yapılmıştı.

yenişafak



Bu haber 746 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,437 µs