En Sıcak Konular

Münevver’in katili yalnız değildi

23 Mayıs 2009 13:03 tsi
Etiler’deki bir çöp konteynerinde, 3 Mart 2009 günü başı vücudundan ayrılmış olarak bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut’un otopsi raporu, ailesinin avukatı Faruk Zorba’yı haklı çıkarttı. Genç kızın tırnaklarından alınan doku örnekler

Cinayet hakkında bugüne kadar yazılan senaryoları çürüten Adli Tıp Kurumu, Münevver’in başı kesilerek değil, göğsüne aldığı darbelerle öldürüldüğünü, katil zanlısı Cem G.’nin cinayet sırasında yalnız olmadığını ortaya koydu. Münevver’in katilleriyle boğuşurken tırnaklarının arasında kalan deri örnekleri, polisi diğer zanlı ya da zanlılara götürecek.

SALDIRGANLARA DİRENDİ

Genç kızın boynunda, yanağında ve omzunda yine çok kişiye ait tükürük örnekleri bulundu. Münevver'in tırnak aralarından alınan doku örneklerinin DNA incelemesi sonucunda aynı aileden iki erkek kişiye ait bulgular saptandı. Genç kızın cinayet öncesi katilleriyle boğuştuğu düşünülüyor.
 
BABADAN DOKU ÖRNEĞİ
Akşam Gazetesi'nin haberine göre, bu tespitler üzerine, 2.5 aydır iz süren polis, soruşturmayı derinleştirdi. Gömleğinde kan izleri bulunan ve 'cinayete iştirak' suçlamasıyla cezaevine giren baba Ahmet Nida. G.'nin saç, doku ve tükürük örnekleri alınacak. Cinayetin bir numaralı şüphelisi, firari Cem G.'nin arkadaşları ve yakınları da DNA testine tabi tutulacak.
 
ÖZEL EKİP HER GÜN VALİYE BİLGİ VERİYOR
İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın talimatıyla, tüm Türkiye'nin yakından izlediği Münevver Karabulut cinayetini aydınlatmak için özel bir ekip kuruldu. Her yerde katilin izini süren ekip, cinayetle ilgili düzenli olarak İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'a bilgi aktarıyor. Vali Güler ile Cerrah'ın da gelişmeleri anında Bakan Beşir Atalay'a rapor ettikleri öğrenildi.
 
BU CİNAYET PLANLANMIŞTI
Cinayette birden fazla kişi olduğu yönündeki rapora şaşırmadığını belirten baba Süreyya Karabulut şunları söyledi: Bugüne kadar kızımın bir kişi tarafından öldürülmediğini söylüyordum. Adli Tıp raporu bizi doğruladı. Bu cinayet planlanmıştı. Cinayetten sonrası deliller karartıldı, Cem ortadan kayboldu. Cem'in tek başına kızımı katletmesi zaten mümkün değildi. Mutlaka bir veya birkaç kişi ona yardım etti. Kızım Garipoğlu ailesinin çok önemli bir sırrını bildiği için katledildi.
 
AVUKAT HAKLI ÇIKTI

Hürriyet Yazarı Ayşe Arman’ın, Karabulut Ailesi’nin avukatı Faruk Zorba ile yaptığı röportaj, 1 Mayıs günü yayınlandı ve büyük yankı uyandırdı. Zorba elde ettiği deliller doğrultusunda, Münevver’in sadece Cem tarafından öldürülmesinin mümkün olamayacağını iddia etti. Münevver’in 15.00-18.00 saatleri arasında öldürüldüğünü, parçalandığını ve paketlendiğini iddia eden Faruk Zorbaş, "Bir insan 3 saat içinde tüm bu eylemleri tek başına yapabilir mi, yapamaz mı takdir sizin. Uzmanlar kafa kesmenin öyle kolay olmadığını söylüyor" dedi.



Bu haber 793 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,459 µs