En Sıcak Konular

Soylu'dan DP'lilere teşekkür mektubu

22 Mayıs 2009 13:49 tsi
Demokrat Parti Genel Başkanlığı’nı hafta sonunda yapılan Olağanüstü Kongre ile Hüsamettin Cindoruk’a devreden Süleyman Soylu partililere mektup göndererek, teşekkür etti.

Mektubunda 16 Mayıs’ta yapılan Olağanüstü Kongre’den çıkan sonucun 16 aydır yapmış oldukları demokrasi mücadelesinin tescillenmesi anlamına geldiğini vurgulayan Soylu, “16 Mayıs 2009’da yapılan Olağanüstü Kongremiz Demokrat Parti’ye yakışır bir olgunluk ve nezaketle, olumsuz bir olaya mahal vermeden gerçekleşmiştir. Kongre çok az bir farkla ve partideki farklı siyaset anlayışlarını ayakta tutan bir neticeyle sonuçlanmıştır. Bu sonuçla bütün arkadaşlarımızla birlikte yapmış olduğumuz demokrasi mücadelesi bir kez daha tescillenmiştir.” dedi.

16 aylık Genel Başkanlığı döneminde zor şartlar altında bir demokrasi mücadelesi verdiklerinin altını çizen Süleyman Soylu partililerine “Zor ve gayrı müsait şartlar altında 16 aylık genel başkanlık süresince bizimle birlikte partimiz için büyük fedakârlıklarla çalışan, Demokrat Parti’nin felsefesine sadakat gösteren teşkilatlardaki bütün arkadaşlarıma ve kongre delegelerine teşekkürlerimi sunuyorum.” diye teşekkür etti.

 Kendisi ve arkadaşlarının Demokrat Parti’nin demokrasi çizgisi içinde başarısı için dün olduğu gibi yarın da gayret göstermeye hazır olduğunu belirten Soylu mektubuna “Demokrat Parti’ye inanmış siz dava arkadaşlarımın bundan sonra da modern, güçlü bir Türkiye için, demokrasi, hürriyet ve millî irade mücadelemizin bugüne kadar olduğu gibi hızını hiç kesmeden devam edeceğini bilmenizi istiyorum.” sözleriyle son verdi.
 

cafesiyaset



Bu haber 576 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,567 µs