En Sıcak Konular

Münevver Karabulut cinayetinde şok detay

22 Mayıs 2009 10:05 tsi
Münevver Karabulut cinayetinde soruşturmanın seyrini değiştirecek bulgular saptadı.

İstanbul Bahçeşehir'de, 3 Mart günü öldürüldükten sonra başı gövdesinden ayrılan, vücudu gitar kutusu içerisinde Etiler'deki bir çöp konteynırına atılan 18 yaşındaki Münevver Karabulut cinayeti soruşturmasında şok gelişme. Adli Tıp Kurumu Biyolojik İhtisas Dairesi, Münevver'in parçalanan cesedi üzerinde yaptığı incelemede soruşturmanın seyrini değiştirecek bulgular saptadı.

SAÇ, TÜKÜRÜK ÖRNEKLERİ BULUNDU

Rapora göre Münevver'in cesedinin üzerinde cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak aranan sevgilisi Cem G.'nin yanı sıra, farklı kişilere ait saç ve tükürük örnekleri tespit edildi. Biyolojik incelemede Münevver'in öldürülmeden önce katil veya katilleriyle boğuştuğu da belirtildi, çünkü genç kızın tırnaklarının içerisinde farklı doku örnekleri bulundu.

Rapor üzerine polis harekete geçti. Önümüzdeki günlerde Garipoğlu ailesinden ve aileye yakın kişilerden DNA incelemesi için saç örnekleri alacak. Alınacak saç örnekleri Münevver'in cesedi üzerinde bulunan saç örnekleriyle karşılaştırılması için Adli Tıp Kurumu Biyolojik İhtisas Dairesi'ne verilecek. Uzmanlar, zanlının kaçma ihtimali üzerine bu raporların çok kısa bir sürede çıktığını söylediler.

TÜM DETAYLAR ELDE

Üst düzey bir polis yetkilisi yeni raporla ilgili şunları söyledi: 'Biyolojik inceleme bize cinayetin tüm detaylarını verecek. Olayda birden fazla kişinin olması ihtimali üzerinde duruluyordu. Bu raporla Cem G.'ye yardım eden kişiler de bir bir ortaya çıkacak' dedi.

ÖLMEMEK İÇİN DİRENDİ

Adli Tıp Kurumu, Münevver'in ölümünün ardından hazırlanan ön otopsi raporu sonucu vahşice öldürüldüğünü tespit etmişti. Elleri arkadan bağlanan Karabulut'un göğsü ve kalbinde çok sayıda bıçak darbesine rastladı. Bıçak darbesi sonucu ölen Münevver'in, başı testereyle kesilerek gövdesinden ayrıldı. Boğuşma sırasında saçları katil ya da katillerce çekilen Münevver'in, yüzünde bu nedenle morluklar oluştu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün hazırladığı kriminal raporda ise Cem G.'nin babasının gömleğinin üzerinde Münevver Karabulut'un kanı çıkmıştı. Bunun üzerine daha önce serbest bırakılan baba Ahmet G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

akşam



Bu haber 781 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,071 µs