esrar perdesini araladı! | " /> esrar perdesini araladı! | "/>

En Sıcak Konular

Babasının firarındaki esrar perdesini araladı!

22 Mayıs 2009 09:00 tsi
Babasının firarındaki esrar perdesini araladı! Gözaltına alınacağını öğrenip operasyondan bir gün önce yurtdışına çıkan ve 6 ay firari gezdikten sonra yakalanan Levent Ersöz’ün, yurtdışında nerede olduğuyla ilgili kızı Fulya Ersöz’den yeni bir iddia daha geldi.

Ulviye, O’nu Azerbaycan’da annesinin evinde sakladı 

Fulya Ersöz, babasını Azeri sevgilisi Ulviye’nin Azerbaycan’da annesinin evinde sakladığını iddia etti. Ersöz’ün eşi, kızı Fulya ve avukat Dizdar ‘Azeri sevgili’ ve ‘boşanma’ konusunda anlaşamadı.


ERGENEKON terör örgütü iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınacağını öğrenip operasyondan bir gün önce yurtdışına çıkan ve 6 ay firari gezdikten sonra yakalanan Levent Ersöz’ün, yuirtdışında nerede olduğuyla ilgili kızı Fulya Ersöz’den yeni bir iddia daha geldi. Fulya Ersöz, babası Levent Ersöz’ü Azerbaycan’da iki ay saklayan kişinin sevgilisi Ulviye S. olduğunu iddia etti. Öte yandan Fulya Ersöz annesi Muzaffer Ersöz ve Levent Ersöz’ün avukatının ‘Azeri Sevgili’ ve ‘boşanma’ iddialarıyla ilgili açıklamaları kafa karıştırdı.

KARANLIKLAR AYDINLANIYOR

LEVENT Ersöz’ün skandallarla dolu yasak aşk hikayesi, Şener Eruygur ve Hurşit Tolon’u ‘Operasyon başladı, sizi de alabbilirler’ diye uyardıktan sonra operasyondan son anda kurtuluşu ve 6 aylık firari günleri konusunda karanlıkta kalan noktalarla ilgili ipuçları vermeye başladı. Önceki gün ‘Ulviye S., Rusça bilgidiği için babamla birlikte yurtdışına gitmiş, orada son iki ay birlikte olmaya başlamışlar’ diyen Fulya Ersöz, star’a yaptığı açıklamada yeni bir iddiada daha bulundu. Fulya Ersöz ‘Ulviye, babamı Azerbaycan’a kaçırtıp, annesinin evinde saklamış’ diye konuştu.

AZERBAYCAN’A ÖZEL TİM GİTTİ

LEVENT Ersöz’ün Azerbeycan’da saklandığı iddiası, Ergenekon sanıklarının Azerbeycan bağlantısını yeniden gündeme getirdi. Ergenekon iddianeme ve delil klasörlerinde, şüphelilerin Azerbeycan’daki faliyetlerine ilişkin çok sayıda toplantı ve konuşma kaydı yer alıyor. Hatta bu amaçla Ergenekon soruşturması kapsamında Türkiye’den Bakü’ye giden özel bir ekip emekli Tuğgeneral Veli Küçük ile diğer sanıkların Azerbeycan’daki ekonomik ve siyasi ilişklerini inceledi.

DERİN AZERİ VEKİLLER

ERGENEKON iddianamesinde adı geçen Azeri-Türk Kadınlar Birliği Başkanı Tenzile Rüstemhanlı ile birlikte adı Ergenekon sanıklarıyla ilişkili oldukları iddia edilen bazı Azeri milletvekilleri de uzun süre gündemde kaldı. ‘Türkiye Ermenistan sınırını açıyor’ iddiasıyla Türkiye’ye gelen ve ortamı germek adına açıklamalar yapan bu Azeri vekiller, daha sonra ülkelerine dönerek Türkiye aleyhine propaganda yapmıştı. Başbakan Erdoğan, bu Azeri vekillerin, ‘çok derin bir projenin ürünü’ olarak geldiklerini belirterek ‘Aliyev’den bu derin ilişkilerin belgelerini istedim’ demişti.

Levent bizden özür diledi

LEVENT Ersöz’ün kendisinden boşanmak istemesi üzerine hap içerek intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen eşi Muzaffer Ersöz, star’a konuştu. Ergenekon soruşturması nedeniyle zor günler geçirdiğini belirten Muzaffer Ersöz ‘Bunalım anında evimde ilaç aldım. Kızım Fulya beni bulup, hastaneye götürmüş. Üç gün yoğun bakımda kaldım. Şimdi biraz daha iyiyim. İntiharımın eşimin beni aldatması ya da boşanmak istemesi ile ilgisi yok’ dedi.

ULVİYE İLE AİLECEK TANIŞIYORUZ

EŞİNİN Ulviye S. ile ilişkisi olmadığını öne süren Muzaffer Ersöz ‘Eşim şu anda çok hasta. Eşim ile aramda sorun yok. Sorunumuz olsaydı 33 yıllık eşimin yanında aylardır hastanede kalmazdım. Ulviye S. ile Ankara’da iken ailecek görüşürdük. Eşimin bu kadın ile ilişkisi olacağını sanmıyorum. Bu haberler çıktıktan sonra da Ulviye bana ulaşıp ‘bu mesele doğrudur’ ya da ‘değildir’ diye bir şey de söylemedi. Eşim ile aramda bir sorun olmadığı için de boşanmayı düşünmüyorum, eşim de düşünmüyor’ diye konuştu. Muzaffer Ersöz, kızı Fulya’nın ‘aşk’ ve ‘boşanma’ ve ‘6 cep telefonu’ konusunda yanlış bilgilendirildiği için konuştuğunu ancak onu da ikna ettiklerini söyledi.

‘İLİŞKİ BENİM İÇİN BİR HATAYDI’

BABASININ önceki gün annesini ve kendisini yanına çağırıp konuştuğunu anlatan Fulya Ersöz ise ‘Babam anneme ‘Ulviye o dönem boşlukta olduğum için yaptığım bir hataydı. Bir daha hayatıma girmeyecek’ dedi. Ağlayarak özür diledi’ diye konuştu. Eşinin özür dilediğini doğrulayan Muzaffer Ersöz ‘Bizden soruşturma sürecinde yaşattıkları için özür diledi’ dedi. Ailenin avukatı Ali Rıza Dizdar ise ‘Muzaffer Hanım da Levent Bey de boşanmak istiyordu. Bende Levent Bey’in boşanma vekaleti var. Henüz işlemleri başlatmadım ama yakında başlatacağım’ dedi.

star



Bu haber 514 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,672 µs