Şener mi geçecek? | " /> Şener mi geçecek? | "/>

En Sıcak Konular

Partinin başına Şener mi geçecek?

21 Mayıs 2009 11:31 tsi
Partinin başına Şener mi geçecek?
Hüsamettin Cindoruk'un genel başkan seçilmesinin ardından Demokrat Parti'de sular durulmuyor. Parti içinden bir ismin iddiasına göre Cindoruk bakın ne yapacak...

Demokrat Parti Bitlis İl Başkanı Ziya Yoldaş, Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk'un partide birleşmeyi sağladıktan sonra seçime girmeden istifa edeceğine dair duyumlar aldıklarını belirterek, Cindoruk'un yerini Abdullatif Şener'e bırakma ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

ANAVATAN Partisi, Doğru Yol Partisi ve Genç Parti'nin Demokrat Parti çatısı altında birleşerek orta sağı oluşturacağını kaydeden Yoldaş, "Genel Kurul'da Cindoruk'un genel başkanlığını destekledim. Ülkesini ve memleketini sevenleri bu oluşuma katkı sunmaya davet ediyorum." dedi.

Ziya Yoldaş, geçtiğimiz günlerde yapılan ve Hüsamettin Cindoruk'un Genel Başkanlığa seçildiği Genel Kurulu değerlendirerek, "Genel Başkanımı Hüsamettin Cindoruk'u başından beri destekliyordum. Eski Genel Başkanımız Süleyman Soylu bu partiye büyük katkılar sundu. Ancak genç ve tecrübesiz olması nedeniyle bazı sıkıntılar yaşadı. Şimdi Genel Başkanımız Hüsamettin Cindoruk, orta sağda oluşturacağı birleşme ile Türk siyasetine büyük katkı sunacaktır" diye konuştu.

Cindoruk'un sadece Orta Sağda yeni bir birleşim için aday olduğunu da sözlerine ekleyen Yoldaş, "Bu görevi tamamladıktan sonra orta sağda büyük isimler genel başkanlık için aday olacaklardır. Bunlardan biri de şu anda AK Parti'den ayrılarak yeni bir parti kurma çabası içinde olan Abdullatif Şener olacaktır. Bu oluşumu eski Genel Başkanlardan Süleyman Demirel, Mehmet Ağar, Tansu Çiller'e de teklif olarak götüren Cindoruk büyük destek görmüştür. Orta sağ ülkenin yaşadığı muhalefet eksikliğini de gidermiş olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi şu anda iyi bir muhalefet görevini yerine getirememektedir. Demokrat Parti bu birleşimi bir kurtuluş olarak ortaya atmıştır. Anavatan Partisi, Doğruyol Partisi ve Genç Parti, Demokrat Parti çatısı altında orta sağı oluşturacaktır" şeklinde konuştu.

Yoldaş, Genel Kurul'un Bitlis açısından da önemine değinerek, "Genel Kurul'da eski Milletvekillerimizden Edip Safder Gaydalı da listede yer aldı. Daha önce eski milletvekillerimizden Yahya Çevik, yerini artık Gaydalı'ya bıraktığını belirtmiştir. Böyle uyum içinde başlayan çalışmamız bundan sonra da Bitlis için farklı değişimleri de beraberinde getirecektir. Artık tembelliğe alıştırılmış bir toplum yerine üreten, kazanan bir toplum hedeflemekteyiz" ifadelerini kullandı.

cihan



Bu haber 733 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,812 µs