rüya takımı! | " /> rüya takımı! | "/>

En Sıcak Konular

Cindoruk’un rüya takımı!

18 Mayıs 2009 09:15 tsi
Cindoruk’un rüya takımı!  
Ergenekon soruşturmasına karşı çıkan Cindoruk’un genel başkan olduğu DP GİK’e giren isimlerin, Ergenekon iddianamesinde adı geçenlerle ve Ergenekon sanıklarıyla irtibatları olduğu görüldü.

DEMOKRAT Parti’nin önceki gün yapılan kongresinde Hüsamettin Cindoruk başkanlığında oluşan Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri, Ergenekon iddianamesinde sıkça adları geçen ve Ergenekon tutuklusu Mehmet Haberal, Şener Eruygur, Hurşit Tolon’un katıldığı Patalya ve Kent Otel toplantılara katılanlardan oluştu. DP’nin yeni GİK üyelerinden Ufuk Söylemez bu toplantıların aktif katılımcılarından. Söylemez, Memduh Bayraktaroğlu’nun, Bedrettin Dalan’ı Ergenekon’un 1 numarası olmakla suçladığı ropörtajında ‘Askerden haber taşıyan kişi’ olarak geçmişti.

HEDEF MİLLİ MODEL İNŞASI

CİNDORUK da İstanbul’da bir balıkçıda yaptığı ilginç toplantıyla gündeme gelmişti. Toplantıya, yeni GİK üyeleri Rıdvan Özer ile Orhan Keçeli de katılmıştı. Kurulacak milli partide, Cindoruk’un, Mesut Yılmaz’ın, Hikmet Çetin’in yanı sıra, Ufuk Söylemez, Mustafa Sarıgül, Hüsamettin Özkan, Hasan Ünal, Sadi Somuncuoğlu gibi isimlerin de yer alması önerilmişti. Cindoruk’un ‘Benim DP projemi bu şekilde revize ederek milli bir model inşa ediyoruz’ dediği belirtilmişti.

KEÇELİ’YE 367 SUÇLAMASI

DYP eski Milletvekili Ümmet Kandoğan, Süleyman Demirel’i ‘367 dayatmasının baş aktörü’ olmakla suçladığı ropörtajında Orhan Keçeli’nin de süreci sabote edenlerden olduğunu öne sürmüştü. Bahattin Yücel’in adı da, Ergenekon tutuklusu Veli Küçük’ün ajandasında Cem Ersever ile ilişkili olarak geçiyor. Gökberk Ergenekon’un adı Ergenekon soruşturmasında, telefon dinlemelerine takılmıştı. Hürriyet yazarı Tufan Türenç’in eşi Pınar Türenç’in adı, Ergenekon’un 2. iddianamesinde, ‘Sevgi Erenerol’un örgütsel irtibatları’ başlığı altında yer aldı. Halit Dağlı da Patalya Otel’deki toplantıların vazgeçilmezleri arasındaydı.


Partiden kaçış başladı: DP’de Hüsamettin Cindoruk’un başkan seçilmesine tepki gösteren Hatay il teşkilatı yönetiminin tamamı istifa etti. DP İl Başkanı Cemal Güleryüz, İl İkinci Başkanı Ahmet Şerifler, İl Disiplin Kurulu Başkanı Metin Dönmez ve Hatay il yönetiminde bulunan Bahattin Ekenek AK Parti’ye katıldı. Rozetlerini Adalet Bakını Sadullah Ergin taktı.

star



Bu haber 499 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,649 µs