En Sıcak Konular

Fener farklı bir Fenerbahçe iddiası

17 Mayıs 2009 13:22 tsi
Scolari, Mancini, Daum, Lucescu, Le Guen ve Terim'den birine takım emanet edilecek. Bilica, İbrahim, Sercan, Mehmet Topuz, Özer ve Bekir imzaya kaldı. Ronaldinho ve Shevchenko yolda.

Bu sezon Türkiye'de ve Avrupa'da büyük hayal kırıklığı yaşayan F.Bahçe'de, yeni sezon için kollar sıvandı. Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Köklü revizyon yapıp, savaşan F.Bahçe ruhunu geri getireceğiz" sözleri de takımın baştan aşağıya yenileneceğinin adeta belgesi oldu. Süper Lig'de 3 yıl üst üste şampiyon, Şampiyonlar Ligi'nde de sürekli yer alacak bir kadro için harekete geçen F.Bahçe'nin listesinde yerli ve yabancı bir çok ünlü isim yer alıyor. Teknik direktör Aragones ile yollarını ayıracak sarı-lacivertlilerin listesinde teknik direktör olarak Felipe Scolari, Mircea Lucescu, Daum ve Fatih Terim gibi isimler var. Bu isimlerin yanı sıra Le Guen, Roberto Mancini gibi ünlü teknik direktörler de Fenerbahçe'nin gündeminde.

YERLİLERDE İŞLEM TAMAM

F.Bahçe Sivassporlu Bilica ve İbrahim Dağaşan için kulübüyle anlaştı, Sezer için ise görüşmeler sürüyor. Aynı şekilde Kayserispor'un yıldızı Mehmet Topuz'un transferinde de işlem tamam. Yönetimin kesin anlaşma sağladığı diğer isimler ise Bursaspor'dan Sercan Yıldırım, Ankaraspor'dan Özer Hurmacı ve G.Antep'ten Bekir İrtegün. Sezon sonunda Sercan ve Bekir imza için İstanbul'a gelecekler.

GURBETÇİLER DE BU KEZ KARARLI

Geçen yıl F.Bahçe'nin transferi için girişimlerde bulunduğu ancak Villarreal kulübünün satmak istemediği Nihat dosyası da yeniden açılıyor. Sarı-lacivertliller, Türkiye'ye dönmeye ikna etmesi durumunda milli oyuncunun kulübeyle bonservis pazarlığı için masaya oturacak. F.Bahçe Nihat için geçen Villarreal'a 12 milyon euro bonservis ücreti teklif etmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. F.Bahçe'nin listesindeki diğer iki yerli gurbetçi ise Fatih Tekke ve Halil Altıntop. Zenit ile sözleşmesi devam eden Fatih için Rus kulübüyle yeniden görüşmelere başlama kararı alan sarı-lacivertliler, golcü oyuncuyu transfer etmek için tüm şartları zorlayacak. Schalke'de forma giyen Halil Altıntop ile ilgisi devam eden F.Bahçe, gurbetçi oyuncunun bonservis sorunu için Alman kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.

YENİ YILDIZLAR GELİYOR

Maldonado ve Josico ile kesin olarak yollarını ayıracak sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü yıldızların peşinde. Avrupa basınına yansıyan haberlerde yönetiminin gizli olarak yürüttüğü transferlerde Milan'da forma giyen Brezilyalı yıldız Ronaldinho ve Ukraynalı golcü Shevchenko listedeki isimler olarak ön plana çıkıyor. Geçen yıl da Fenerbahçe'nin gündemine gelen Sevilla'nın yıldızı Kanoute de sarı-lacivertlilerin gündemindeki diğer yıldız.

CAN, BURAK, GÜRHAN TAKAS EDİLECEK

Dış transferde bu gelişmeler yaşanırken kadrodaki oyunculardan sezon sonunda sözleşmesi sona eren Volkan Demirel, Selçuk ve Lugano'nun durumları belirsiz. Sözleşmeleri uzatılan Roberto Carlos ve Deivid ile 3 yıl daha mukavelesi bulunan Güiza ile de yollar ayrılabilir. Yönetim, Can Arat, Burak Yılmaz ve Gürhan'ın takasta kullanılacağı, Ali Bilgin, Deniz ve Yasin konusunda ise kesin karara varılmadığı öğrenildi.

yenişafak

 

 



Bu haber 652 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,231 µs