En Sıcak Konular

Sezer aday oldu, Rahşan Ecevit çıldırdı!

15 Mayıs 2009 18:34 tsi
Sezer aday oldu, Rahşan Ecevit çıldırdı! Zeki Sezer'i 'DSP'yi Ecevit çizgisinden uzaklaştıran ve partiyi renksizleştiren kişi' olarak tanımlayan Rahşan Ecevit, tekrar aday olan Sezer için kızgın...

Rahşan Ecevit,"DSP’yi Ecevit çizgisinden uzaklaştıran ve partiyi renksizleştiren her iki ismin de partimize bir kazanç sağlamayacağı ve halkımızda bir umut oluşturmayacağını düşünüyorum."dedi

DSP’nin Kurucu Genel Başkanı Rahşan Ecevit, Zeki Sezer ile Masum Türker’in DSP’nin 17 Mayıs’ta yapılacak Olağanüstü Kongresi’nde genel başkanlığa aday olmalarının diğer adaylara göre şanslı; ancak partiye uygun olmadıklarını söyledi.

Rahşan Ecevit yaptığı yazılı açıklamada; DSP’nin 17 Mayıs Pazar günü yapılacak olağanüstü kongresinin aceleye getirildiğini vurguladı.

Ecevit, bu kurultayda sadece genel başkanı seçiminin yapılacağını, parti meclisi üyelerinin seçiminin yapılmamasının büyük eksiklik olacağını ifade etti.

Rahşan Ecevit, genel başkanlığa aday olan eski Genel Başkan Zeki Sezer ile diğer adaylardan Masum Türker’in adaylığı içinde şunları söyledi:

“Daha önceki yönetimde birlikte görev yapan sayın Zeki Sezer ve sayın Masum Türker’in örgütle uzun süredir temasta oldukları için diğer adaylara göre daha şanslı oldukları söyleniyor.

Oysa DSP’yi Ecevit çizgisinden uzaklaştıran ve partiyi renksizleştiren her iki ismin de partimize bir kazanç sağlamayacağı ve halkımızda bir umut oluşturmayacağını düşünüyorum. Türkiye’nin sıkıntılar ve kuşkularla boğuştuğu halkımızın büyük bir arayış içerisinde olduğu bu dönemde partimizin köklü bir yenilenme, değişim ve açılım gerçekleştirmesi gerekmektedir.”

Ecevit, bu değişimin aceleye getirilen bu kurultayda olmasa da kısa süre sonra yapılacak olan olağan kurultayda hayata geçmesini umduğunu ifade etti. 

ajanslar



Bu haber 559 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,808 µs