En Sıcak Konular

Turkcell'den iş arayanlara müjde !

15 Mayıs 2009 17:21 tsi
Turkcell İş Destek Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, "Turkcell grubu olarak 2009'da bin 450 kişiye istihdam sağlayacağız" dedi.

Turkcell İş Destek Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Diyarbakır'daki Çağrı Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Turkcell'in ekonomik krizi gerekçe göstererek, hedeflerinden vazgeçmeyeceğini söyleyen Kocabaş, "Krizi fırsat olarak görüyoruz. Yer aldığımız iletişim ve teknoloji sektöründeki yatırımlarımıza hızla devam ediyoruz. Turkcell grubu olarak 2009 yılında bin 450 kişiye istihdam sağlayacağız" diye konuştu.

Kocabaş, yatırım için Diyarbakır'ı genç bir nüfusu ve yüksek işsizlik oranı nedeniyle tercih ettiklerini söyledi. Diyarbakır'daki Çağrı Merkezi'nde 600 kişinin çalıştığını hatırlatan Kocabaş, bu sayıyı yıl sonunda bine yükseltmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Dicle Üniversitesi (DÜ) ile 'Müşteri ilişkileri gelişim programı' gerçekleştirdiklerini de dile getiren Kocabaş, şöyle devam etti: "Müşteri hizmetleri ile ilgili ciddi anlamda yatırım yapmamız gerekiyordu. O nedenle de çağrı merkezinde çalışacak arkadaşlarımız ciddi bir eğitim sürecinden geçti. D.Ü ile gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde birçok öğrenciyi yetiştirdik. Bir anlamda merkezimizde çalışan kişilerin koluna altın bilezik takmış oluyoruz. Toplamda 12,3 milyon dolarlık bir yatırım yaptık."

Son 5- 6 aylık dönemde yaşanan sıkıntıların Turkcell'in geleceğini garanti altına almak adına yaptığı yatırımlara bağlayan Kocabaş, "Alt yapımıza bir diğer üretici firmayı dahil ederek tek noktada değil, iki yaklaşımla hareket edebilme esnekliğini sağlamak için ve 3G teknolojisine hazırlıklı olmak amacıyla yatırım yaptık. Müşteri memnuniyeti esası ile yatırım yaptığımız süreçte yatırımı dengelemek adına dönem dönem sıkıntılarımız oldu. Böyle bir sıkıntı önümüzdeki dönemlerde yaşanmayacak" sözlerini kaydetti.

Kocabaş, Türkiye'de 36,4 milyon abonesi olan bir şirket olarak müşterilerin "kapsama-kalite, servislerimiz fark, müşteri hizmetleri, farklı bir takım marka işbirlikleri ile müşterilerimize yarattığımız değer, ve fiyat" şeklinde sıralanan 5 temel nedenden dolayı Turkcell'i tercih ettiğini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Turkcell yöneticileri, gazetecilere Çağrı Merkezi'ni gezdirdi. (CİHAN)



Bu haber 633 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,902 µs