En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'na; erkeksen bana dava aç

15 Mayıs 2009 16:02 tsi
Kılıçdaroğlu'na; erkeksen bana dava aç Kılıçdaroğlu’nun Almanya’da PKK’lılar ile görüştüğünü ve CHP’nin Alman Ebert Vakfı’ndan yardım aldığını gündeme getiren Karlıbel, 'bana dava aç' diye feryad ediyor

CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya’da PKK’lılar ile görüştüğünü ve CHP’nin Alman Ebert Vakfı’ndan yardım aldığını gündeme getiren araştırmacı-yazar Talip Doğan Karlıbel, Kılıçdaroğlu’na, “Medyayı susturmaya çalışma, erkeksen bana dava aç” diyerek meydan okudu.

CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya’da PKK’lı ve uyuşturucu tüccarlarıyla görüştüğünü belgeleyen araştırmacı-yazar Talip Doğan Karlıbel, Kılıçdaroğlu’na meydan okudu. Kılıçdaroğlu’nun, kendisinin anne ve babasına aracılar gönderdiğini belirterek, “Vakit, Kanal 7 ve Zaman gazetesine dava açarak medyayı susturmak istiyor. Erkekse bana dava açsın. Bu zamana kadar ortaya koyduğum belgelerle ilgili bana bir tek dava açamadı” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN ‘DİNCİLERE PUAN KAZANDIRMA’ RİCASI
Bir dönem Alman istihbaratında da çalışmış olan ve CHP’nin Alman Ebert Vakfı’ndan 85 bin Avro para yardımı aldığını gündeme getiren araştırmacı-yazar Talip Doğan Karlıbel, Vakit’e önemli açıklamalarda bulundu. PKK’lılar ve uyuşturucu tüccarlarıyla yaptığı görüşmeleri belgeledikten sonra, CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’nun, araya aracılar koyarak kendisinin gerçekleri söylemesini engellemeye çalıştığını kaydeden Karlıbel, “Babama aracı gönderiyor, anama aracı gönderiyor. ‘Karlıbel benimle uğraşarak dincilere kazandırıyor, yaptığı uygulamalarla AK Parti’ye kazandırtıyor. CHP’ye zarar vererek dincilerin şeriatçıların iyice yerleşmesine katkı sağlıyor’ diyor” dedi.

KILIÇDAROĞLU, ERCAN KARAKAŞI BİLE ARAYA KOYMUŞ
Kılıçdaroğlu’nun Ercan Karakaş’ı bile aracı koyarak, ‘Kılıçdaroğlu benimle uğraşmasın’ dediğini söyleyen Karlıbel, “Ben de aracılarla haber gönderiyorum. Ben ona iftira atmıyorum gerçekleri kamuoyuyla paylaşıyorum. Eğer söylediklerime bir itirazı varsa. Belgelere bir itirazı varsa versin mahkemeye yargıçlar önünde hesaplaşalım. Kozlarımızı paylaşalım. Kimin haklı kimin haksız olduğuna mahkemeler karar versin. Araya eşi dostu aracı koyarak, beni engellemek istiyor” şeklinde konuştu.

“TALİP BEY, KEMAL BEY ÇOK RAHATSIZ OLUYOR”
Geçtiğimiz hafta İzmir’de düzenlenen Tüyap Fuarı’nda Cumhuriyet yazarı Deniz Kavukçuoğlu’nun kendisinden ricacı olduğunu söyleyen Karlıbel, “Kavukçuoğlu bana, ‘Talip Bey sizin bu ortaya koyduğunuz belgelerden Kemal bey çok rahatsız oluyor. Sizin AK Parti’ye çalıştığınızı düşünüyor’ dedi. Ben de, benim partiyle işim olmaz, gerçekleri kamuoyuna açıklıyorum, dedim” ifadelerini kullandı.

“MEDYAYI SUSTURACAĞINA, ERKEKSE BANA DAVA AÇSIN”
Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisi hakkında dava açamadığını kaydeden Karlıbel, “Eğer erkekse, gücü yetiyorsa bana dava açsın. Bana dava açamaz çünkü ben haklıyım, elimde belgelerim var. Benim haklı çıkacağımı biliyor. O yüzden bana dava açamıyor. Vakit, Kanal 7 ve Zaman gazetesine dava açarak medyayı susturmak istiyor. Erkekse, gücü yetiyorsa bana dava açsın. Bu zamana kadar ortaya koyduğum belgelerle ilgili bana bir tek dava açamadı” dedi.

KARLIBEL’İN HABERLERİ GÜNDEM OLMUŞTU
- Karlıbel, Deniz Feneri davası için Almanya’ya giden CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun burada PKK’lılar ve uyuşturucu tüccarlarıyla yaptığı görüşmeleri belgelemişti. Karlıbel’in ortaya çıkardığı görüşmede, Kılıçdaroğlu, uyuşturucu ticareti nedeniyle Alman makamlarının teknik takibinde olan PKK’lı Mustafa Günel ile samimi bir şekilde konuşması dikkat çekmişti.

- Karlıbel’in, CHP’nin Alman Ebert Vakfı’ndan aldığı 85 bin Avro’nun belgesini gündeme getirmesinden sonra, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı iddialarla ilgili olarak inceleme başlatmıştı. Alman makamlarından bilgi isteyen Başsavcılığa Almanlar ‘red’ cevabı vermişti. Alman makamları Deniz Feneri davasında ise, dosyayı Türkiye’deki resmi makamlardan önce CHP’lilere göndermişti.

(Vakit)



Bu haber 659 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,687 µs