En Sıcak Konular

Ankara'da elektrik kesintisi

11 Mayıs 2009 22:20 tsi
Bakım çalışmaları nedeniyle bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Dağıtım şebekelerinde önceden planlanan yıllık periyodik işletme, bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle 14 ve 15 Mayıs'ta Ankara'nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre elektrik kesintisinin olacağı yerler, gün ve saatleri şöyle:

Mamak'ta, 14 Mayıs Perşembe günü 10.00-15.00 saatleri arasında; Demirlibahçe ve Balkiraz mahalleleri, Mamak Caddesi, Gaziler, Serap, Gönül, Şebeke sokaklar ve civarı, 15 Mayıs Cuma günü aynı saatler arasında; Demirlibahçe Mahallesi Uzgörenler, Gözdeğmez, İniş, Altılı, Ağaçlı sokaklar ve civarı.

Çankaya'da, 14 Mayıs Perşembe günü 08.00-13.00 saatleri arasında; Dikmen Caddesi Özdoğukent Sitesi, 46, 50, 52 sokaklar ve civarı.

Keçiören'de, 14 Mayıs Perşembe günü 09.00-12.30 saatleri arasında; Bağlum Kafkas Mahallesi ve civarı, 15 Mayıs Cuma günü aynı saatler arasında; Çaldıran Mahallesi, 3, 6 caddeler ile 8, 9, 27 sokaklar ve civarı.

Yenimahalle'de, 14 ve 15 Mayıs'ta 13.30-17.00 saatleri arasında; 25 Mart Mahallesi SSK Blokları ve civarı.

Kazan'da, 14 Mayıs Perşembe günü 10.00-15.00 saatleri arasında; Ahi Mahallesi, 14-15 Mayıs 09.00-14.00 saatleri arasında; İmrendi Mahallesi.

Altındağ'da, 14 Mayıs Perşembe günü 11.00-16.00 saatleri arasında; İrfan Baştuğ Caddesi, Fruko Fabrikası, Dereboyu ve Doğu mahalleleri civarı.

Çubuk'ta, 14 Mayıs Perşembe günü 09.00-13.00 saatleri arasında; Barbaros Mahallesi, Sultan Ahmet, Beyyeri, Kurbantepe, Şehit Ahmet Aydoğan, Karagöl, Adnan Menderes caddelerinin bir kısmı, Kızılay Düğün Salonu ve civarı, Öğütler Süpermarket, Esentepe Camii, Karşıyaka Camii ve civarları, Muharrem Kaleli İlköğretim Okulu ve civarı, Ozan, Nar, Bilgin, Edip, Ufuk, Damla sokaklar, Barbaros İlköğretim Okulu ve civarı, Osmanlı, Osmanlı 3, Baraj, Ceviz, Beyazıt, Funda, Yıldırım, Burcu, Oğuz, Sedef, Elçi, Feyza, Sakarya, Manolya, Gaye, Baki, Bahar, Çalışkan, Beyler, Şehit Selami sokaklar.

Aynı ilçede, 15 Mayıs Cuma günü 09.00-13.00 saatleri arasında; Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel, Alparslan Türkeş, Stad caddelerinin bir kısmı, Mevlana Sokak'ın bir kısmı, Leylak, Bilali Habeş, Sami Efendi, Endüstri, Barış sokaklar, otobüs terminali ve civarı, sebze pazarı ve civarı, endüstri meslek lisesi ve civarı, Belediye Fen İşleri, Hayri Aslan Kız Meslek Lisesi ve civarı, Atatürk Mahallesi Şehit Ahmet Aydoğan, Bosna Hersek caddelerinin bir bölümü, Malazgirt, Kandil, Çiğdem, Eren, Adalı, Akid, Bahtiyar, Ayık, Kübra, Ceylan, Çilek, Ünlü, Alim, Emek, Cesaret, Hayati Bilgin, Kafkasya, Yalçın Çevik sokaklar ile Yıldırım Beyazıt Camii ve civarı.

aa



Bu haber 712 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,558 µs