En Sıcak Konular

Mahallene dön Akif Beki!

11 Mayıs 2009 17:53 tsi
Mahallene dön Akif Beki! Herkes ama herkes onun Sabah'ın tepesinde olacağını düşünüyordu. Akif Beki, Radikal kararıyla bizleri şaşırttı!

Tepki alacağını bile bile o Doğan Grubu'nda yazmaya başladı... Bu yüzden laf yetiştirmekten de helak oldu Akif Beki...

"Ahmet Hakan kadar kıvrak kaleme sahip olmasa da iyi yazıyor Akif Beki." diyen İnternethaber.com Genel Müdürü Hadi Özışık, Beki'ye bir de öneride bulundu: "Baykal gibi diretmesinin anlamı yok, mahallesine dönsün! "

- (...) Ben aslında şunu anlamıyorum. Akif Beki Radikal'de yazıyor mu? Yazıyor! Peki İsmet Berkan'dan yana bir şikayeti var mı? Yok! İsmet Berkan'ın hoşuna gitmeyen bir şeyler var mı? O da yok! Peki niye sürekli "Akif'e şunu yaptırır mıydınız?" tarzı abuk soruları soruyoruz ekranda!

Niçin?

Akif Beki'nin böyle bir talebi mi var?

Yok!

O halde Yılmaz Özdil'e ne oluyor?

Sedat Ergin'in hakkını yemeyelim, patronunun hakkını teslim etti ve kişisel bir takım eleştirilerini sıraladı Ayşenur Arslan'a. Aynı soru Yılmaz Özdil'e de soruldu! Son derece saygısızca bir cevap! Aslında o sözler Akif Beki'ye değil, Aydın Doğan'aydı!

İsmet Berkan'a ya da...

Alan razı, veren razı ama, Doğan Grubu'nun bizatihi kendisi, kendi yazarını "medya maymunu" yaptı! Onlar yazınca, Serdar Turgut gibilere malzeme çıkıyor bol bol!

Ne diyor Serdar Turgut?

 "Akif Beki'den çaycı bile olmaz!"

İyi de sana ne?

Hani birgünlük bir bombardıman olsa anlayacağım. Ama hergün be kardeşim, hergün birileri Akif Beki'ye bir şeyler sokuşturuyor. O da yukarıda ifade ettiğim gibi cevap yetirtirmekle meşgul.

Peki bu böyle mi devam edecek?

Akif Beki, "cevap yetiştirme yazarlığı" mı yapacak böyle. Yoksa çekip gidecek mi? Bana göre, Akif'in hiç vakit kaybetmeden mahallesine dönmesi gerekiyor!

Radikal'de yazsa ne, yazmasa ne! Radikal onun "yandaş" olmasının önünü perdeliyor mu? Hayır! E o halde, niye bu ısrar? Star'da yaz, Sabah'ta yaz! 24'te danışman zaten, bir de Kanal 7 var! Tüm bunlar varken, neden rakilal?

Özeti şu:

Ben Akif'in Radikal'de yazmasını doğru bulmuyorum. Radikal taraftarlar, Akif'i bağrına basamadı çünkü.  Okur yorumlarının yüzde 95'i Akif'in aleyhine. Ve tüm bunların yanında, Doğan Grubu'nun yazarları orantısız bir saldırı halinde!

Ben diyorum ki, Akif Beki çok bile kaldı Radikal'de. Baykal gibi diretmesinin anlamı yok, mahallesine dönsün! Bunu yaparsa, ben inanıyorum ki, Akif Beki farkı asıl o zaman faarkedilecek!



Bu haber 747 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,033 µs