Benimle Tanrı arasında! | " /> Benimle Tanrı arasında! | "/>

En Sıcak Konular

Cindoruk: Benimle Tanrı arasında!

11 Mayıs 2009 14:41 tsi
Cindoruk: Benimle Tanrı arasında! DP Genel Başkan Adayı Cindoruk, oy kullandığı sandıktan DP'ye sıfır oy çıktığı ile ilgili iddiaya bakın nasıl cevap verdi.

Cindoruk, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği İzmir'de, Balçova Termal Tesisleri'nde basın toplantısı yaptı. Doğduğu şehir olan İzmir'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Cindoruk, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik krizin etkilerinden belli bir süreç içinde kurtulacağını ifade etti.

Cindoruk, 2011'de yapılacak genel seçimlerin Türkiye için önem taşıdığını, bu süreçte DP'nin de iktidar partisi olabileceğini belirterek, ''Tıraşlanması gereken bir iktidar var, tıraşlayacağız'' dedi.

Göreve gelmeleri halinde Anayasa, siyasi partiler kanunu, siyasetin finansmanı hakkında ve seçim hukuku konularında yeni tartışmalar açacaklarını bildiren Cindoruk, fikir partisi olacaklarını ifade etti.

DP Genel Başkan Adayı Cindoruk, bir basın mensubunun, son yerel seçimlerde oy kullandığı sandıktan DP'ye oy çıkmadığı yönündeki iddiayı hatırlatması üzerine, şunları söyledi:

''Oy gizlidir, kutsaldır. Benimle Tanrı arasında bir hadisedir. Bazı sandıklardan sıfır oy çıkması üzücü. Bu durumda o sandıklarda müşahidin bile olmadığını gösteriyor. O bölgedeki bütün sandıklardan ya 0, ya da 1 oy çıktı. Koskoca DP'nin İstanbul gibi çok mühim bir yerde, bazı sandıklarda müşahidinin bulunmamasını ben çok büyük bir yanlış ve kusur görüyorum. Onu düzelteceğiz.''

Hüsamettin Cindoruk, bazı bölgelerde, bazı arkadaşlarının partisinden farklı isimlere oy verdiğini belirtti.

Bir basın mensubunun yaşıyla ilgili eleştirileri hatırlatması üzerine Cindoruk, ''Sağlığımda bir sıkıntı görmüyorum'' dedi.

Cindoruk, kendisine destek verenlere ilişkin soru üzerine de Süleyman Demirel'in desteğini kulağıyla duyduğunu bildirerek, ''Sayın Çiller'le herhangi bir ihtilafım yok'' diye konuştu.

AA




Bu haber 649 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,413 µs