En Sıcak Konular

Dede kalırsa gönderilecek 6 futbolcu!

6 Mayıs 2009 10:36 tsi
Fenerbahçe'de sezon sonu kimlerle yolların ayrılacağı merakla beklenirken, Teknik Direktör Aragones'in üstünü çizdiği oyuncular belli oldu. Gidecekler arasında kimler mi var?

Fenerbahçe'de sezon sonu kimlerle yolların ayrılacağı merakla beklenirken, Teknik Direktör Aragones'in özellikle Can Arat, Gürhan, Josico, Maldonado, İlhan Parlak ve Kazım'dan hiç memnun olmadığı ve devam etmesi halinde bu futbolcula yolların ayrılmasını isteyeceği öğrenildi.

Lig TV'nin haberine göre; İspanyol hocanın yöneticilerle yaptığı görüşmelerde, bu futbolcuların sürekli formsuz olduğunu ve takım üzerinde negatif bir hava yarattığını söylediği iddia edildi. Aragones'in sezon boyunca fazla şans vermediği ancak, sakatlar nedeniyle son haftalar forma giyen ve başarılı olan Ali Bilgin, Yasin Çakmak ve Önder Turacı içinse olumlu rapor vereceği belirtildi.
 
Ancak, İspanyol hocanın bu görüşlerinin yanı sıra, Fenerbahçe yönetiminin henüz Aragones ile devam edip etmeme konusunda bir karar almadığı ifade edildi. Başkan Aziz Yıldırım ile yöneticilerin, Fortis Türkiye Kupası finalinin ardından İspanyol hocanın durumunu masaya yatıracağı, devam edilmesi halinde de vereceği raporu hayata geçireceği belirtildi.
 
Bu arada iç transferde henüz anlaşma sağlanamayan kaleci Volkan ve Selçuk konusunda olumlu bir adım atılamadığı öğrenildi. İki futbolcunun da Deivid'e verilen 2.300.000 Euro'nun altında bir ücrete sıcak bakmadığı ve takım içindeki dengelerin korunmasını istedikleri ileri sürüldü.
 
Günü izinli geçiren sarı lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Alex ve Önder'in izin yapmayıp tesislerde çalışmalarını sürdürdükleri öğrenildi.



Bu haber 564 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,005 µs