En Sıcak Konular

Gökdeniz: Bir hata yaptım, bundan kurtulacağım

0 0 0000 00:00 tsi
Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, bir hata yaptığını ve bu hatadan yine futbol oynayarak çıkacağını söyledi.

Ligin ikinci yarısına Kayserispor maçıyla başlayacaklarını ve bordo-mavili taraftarların yüzünü güldüreceklerini söyleyen Gökdeniz, Lig TV'nin canlı yayınında yaptığı açıklamada, “Kötü sonuçlar aldığımız dönemde taraftarlarımız yanımızdaydı. Desteklerini hiç bırakmasınlar. İlk yarı taraftarlarımızın yüzünü fazla güldüremedik, ancak ikinci yarı Kayserispor maçıyla başlayarak yüzlerini güldürmeyi başaracağız” dedi.

Türkiye Kupası'na öncelik verdiklerini ifade eden Gökdeniz, “Çünkü kötü giden sezonda taraftarlara kupa armağan hediye etmek istiyoruz. Ligde de matematiksel olarak şampiyonluk şansımız sürüyor. Matematiksel olarak şansımız bittiği an bu yarıştan koparız, ama şu anda hedefimiz hem şampiyonluk hem de kupayı almak” diye konuştu.

“FUTBOL OYNAYARAK ÇIKACAĞIM”

Adı bahis skandalına karıştığı için 6 ay ceza alan Gökdeniz Karadeniz, hatayı tek başına yaptığını ve bundan yine futbol oynayarak çıkacağını söyledi. Gökdeniz statlarda rakip takım taraftarların bu yönde kendisine bağırmasıyla ilgili olarak ise şöyle konuştu: “Artık bunlara alıştım. Bir hata yaptım ve bedelini çektim. Onlar benim moralimi bozmak ve iyi oynamamı engellemek için bağırıyorlar. Ben futbolumu oynamaya çalışıyorum. Bağırıp bağırmamaları önemli değil. Kırgın olduğum kimse yok. Bu hatayı tek başıma yaptım. Tek başıma nasıl yaptıysam o hatadan çıkmasını bilirim. Futbol oynayarak çıkacağım. Futbolumu da oynuyorum zaten.”

“ARKADAŞLIK ORTAMI İYİ"

Gökdeniz, takımda gruplaşma olduğu yönündeki iddia ve sözleri saçma bulduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı: “Onu söyleyen insanlar gelip takıma baksınlar. Gereksiz camiayı karıştırıcı sözler. Takımda inanılmaz arkadaşlık ortamı var. Çok iyi bir ortam var. Herkes birbirinin odasına giriyor, birbiriyle geziyor. 8 yıldır böyle ortam yakalanmamıştı. Bunun aksini diyenler varsa hodri meydan burası. Gelsinler baksınlar.”


Hürriyet



Bu haber 457 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,998 µs