En Sıcak Konular

Evde sır cesetler

4 Mayıs 2009 15:23 tsi
İZMİR'in Şirinyer Semtinde, kötü kokular gelmesi üzerine kapısı zorlanarak açılan bir evde, yarı çıplak halde 1'i kadın 2 kişinin çürümüş cesetleri bulundu.

Kimliği saptanan 56 yaşındaki Sadettin Tayfun ile henüz kimliği belirlenemeyen kadının cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay, bir apartmanın zemin katından kökü kokular geldiğini söyleyen çevre sakinlerinin ihbarıyla ortaya çıktı. Polis ekiplerinin, kapısını zorlayarak açtıkları dairede yaptıkları araştırmada, salon kısmında yarı çıplak halde bir erkekle kadının cesetleri bulundu.

CESETLER ÇÜRÜMÜŞ

Yaklaşık 10 günlük ve çürümüş olduğu belirtilen cesetlerden erkeğin kimliği, Sadettin Tayfun olarak belirlendi. Kadının kimliği ise tespit edilemedi. Vücutlarındaki bozulmalardan dolayı, ölenlerin cinayete kurban gidip gitmedikleri saptanamadı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşım kuruluşlarından ESHOT Genel Müdürlüğü'nden emekli olan ve hiç evlenmeyen Sadettin Tayfun'un, evde yalnız yaşadığı öğrenildi. Kendisiyle birlikte evde cesedi bulunan kadının ise sevgilisi olabileceği ileri sürüldü.

ZEHİRLENME ŞÜPHESİ

Evdeki sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabilecekleri ihtimali üzerinde de durulan Sadettin Tayfun'un ve kimliği belirlenemeyen kadının cesetleri, nöbetci savcının incelemesinin ardından, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Çürümüş cesetlere, iki gün morgtaki soğutucularda bekletildikten sonra, çarşamba günü otopsi yapılacağı açıklandı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Hürriyet



Bu haber 766 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,664 µs