En Sıcak Konular

Fener'le adı anılan 3 hoca

28 Nisan 2009 10:45 tsi
İspanya Milli Takımı'nı Avrupa Şampiyonu yapan Luis Aragones ile yollarını ayırma kararı alan Fenerbahçe'de, 3 önemli ismin ön plana çıktığı iddia edildi.

İspanya Milli Takımı'nı Avrupa Şampiyonu yapan Luis Aragones ile yollarını ayırma kararı alan Fenerbahçe'de, yeni sezon için Christoph Daum, Marco Van Basten, Frank Rijkaard gibi isimlerin ön plana çıktığı öğrenildi.

Milliyet Gazetesinden Yusuf Kobal'ın haberine göre; Aragones ile yakın bir zamanda masaya oturup sözleşmesini karşılıklı feshetmek için görüşmeler yapacak olan sarı-lacivertli yönetim, olağan kongre öncesi yeni hocasını kamuoyuna tanıtmanın planlarını yapıyor.

Takımı iki yıl üst üste şampiyon yapan Daum'un, gerek deneyimi, gerekse Türkiye'yi tanıması nedeniyle ağır bastığı bildirildi. Daum'un yardımcılarından birisinin de eski kaptan Ümit Özat olacağı kaydedildi. Özat, takıma menajerlik de yapacak.

Hollandalı Van Basten'i de listesine alan Fenerbahçe Yönetimi'nin, bu teknik adam ile ilgilenmesine karşılık deneyimsiz olması nedeniyle tereddüte düştüğü ifade edildi. Barcelona'yı bir dönem çalıştıran Frank Rijkaard'ı da gündeminde tutan sarı-lacivertli kulübün, 13 Mayıs'ta oynanacak olan Türkiye Kupası finalinden sonra kesin kararını vereceği öğrenildi.

Yönetimin kadroda da büyük bir revizyona gitmeyi planladığı, en az 8 kişi ile yolların ayrılacağı kaydedildi. Transfer konusunda yeni teknik adamın görüşlerine başvurulacağı ancak yurt içinden birkaç oyuncuyla temasların sürdüğü bildirildi.


Milliyet



Bu haber 618 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,954 µs