ilginç mesaj | " /> ilginç mesaj | "/>

En Sıcak Konular

Çatışmada emlakçıya gelen ilginç mesaj

28 Nisan 2009 09:33 tsi
Çatışmada emlakçıya gelen ilginç mesaj 

Bostan'cıda daha çatışma bitmemişti, kurşunlar havada uçuşuyordu. O evi kiraya veren emlakçının telefonunu ilginç bir mesaj geldi. Peki, bu mesajda neler yazılıydı? İşte cevabı...

Bostancı Emanet Sokak’ta polisin operasyon düzenlediği 5 nolu daire 1 yıldır boş duruyordu. Necdet Öztürk ve Melek Senem kirayı 2 ay önce aynı sokaktaki Sörf Emlak’tan kiraladı.

Emlakçı Selin Hanım, çatışma sürerken Necdet Öztürk’ün cep telefonuna mesaj attığını söyledi. Mesajda şöyle yazıyordu: “Evde olaylara karışan Orhan Yılmazkaya arkadaşım, ancak benim bu olaylarla alakam yok. Yurtdışındayım, birkaç güne kadar ülkeye dönüp her şeyi anlatacağım. Sizden özür diliyorum.”

6 AYLIK KİRA ÖDENDİ

Senem Hanım çiftin kendilerini nişanlı olarak tanıttıklarını, evi 900 TL’ye tutuklarını 6 aylık kirayı ise peşin ödediklerini söyledi. İşte emlakçının anlattıkları: “40 yaşlarındaki Necdet Öztürk, 25 yaşlarındaki Melek ile nişanlı olduğunu yakında evlenecekleri için daire kiralamak istediklerini söyledi. Ofiste kahve içtik sohbet ettik. Necdet Öztürk, uzun yol kaptanı olduğunu, Melek Senem ise bir televizyonda ’Yıkanmak İstemeyen Çocuklar’adlı bir programı yaptığını belirtti.”

ÇOCUK DA VARDI

“Daha önce Ataşehir’de oturduklarını, trafik sorunu nedeniyle taşınmak istediklerini söylediler. Yanlarında 13 yaşında bir çocuk vardı. Necdet Öztürk, oğlunun ilk evliliğinden olduğunu, zaman zaman kendisinde kaldığını söyledi. Çocuğuna çok düşkün, ilgili bir babaydı. Hallerinden hiç şüphelenmedim, çok iyi, dürüst insanlar olarak görünüyorlardı. Necdet Öztürk, daireyi tuttuğu gün yine seyahate gideceğini bu nedenle evin kontratını ve diğer fatura işlemlerinin Melek üzerine yapılmasını söyledi. Dairenin aylık kirası 900 TL. Ama onlar 6 aylık kirayı peşin ödediler. 1000 Dolar depozito ve emlakçı komisyonunu ödediler. Ödemeyi de dolar bozdurup yaptı. Hatta Necdet Öztürk, 6 ay bittiğinde kirayı yine 6 aylık öderim. Çünkü seyahatte olabilirim, ödeme aksamasın dedi. Kira kontratını hazırlarken kahve ikram edip, sohbet etmiştik. 3-4 gün önce ofise geldiler ve size kahve getirdik dediler. Dairenin sahibi çok ünlü bir işadamı. Olayı duyduğunda şekeri yükselmiş, ’Biz daireyi kimlere verdik böyle?’ dedi, durumu kötü olduğu için hastaneye kaldırıldı."

ŞİRKETİ KAPANMIŞ

Necdet Öztürk’ün evi kiraya veren emlakçıya Alyans Denizcilik’te kaptanlık yaptığını söylemesi üzerine bu şirketi aradık. Şirket yetkilileri, Necdet Öztürk’ün 15 yıl önce şirketten ayrılıp, 8 yıl önce kendi şirketi Tuan Denizcilik’i kurduğunu ve kuru yük taşımacılığı yaptığını söyledi. Kurduğu şirketin Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi’ndeki adresine gittiğimizde 2008 yazında kapandığı, sahiplerinin o günden beri görülmediği bilgisine ulaştık.

vatan



Bu haber 1,047 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,274 µs