ilginç sözler | " /> ilginç sözler | "/>

En Sıcak Konular

Melih Gökçek'ten ilginç sözler

22 Nisan 2009 16:00 tsi
Melih Gökçek'ten ilginç sözler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Melih Gökçek, baronların iktidarı yıkamadığı için çok rahatsız olduklarını söyledi.

Dördüncü kez büyükşehir belediye başkanlığına seçilen Gökçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir grup öğrenci ile öğretmenlerini makamında kabul etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Can Ildız, projeleri ile yapılmasını istediği taleplerini dile getirdi.

Zaman zaman gülüşmelerin yaşandığı ziyarette Ildız, özellikle naylon poşetler ile katı atık geri dönüşüm için proje üretilmesini istedi. Su israfını önlemek için hazırladığı projeyi Gökçek'e anlatan Ildız, başkandan tam not aldı. Hayvanları çok sevdiğini ve zoolog olmak istediğini dile getiren Ilgaz, Gökçek'in "siyasetle uğraşmak istemiyor musun?" sorusuna "siyaset çok karışık" diye cevap verdi.

Gazetecilik mesleğini de yapmak istemediğini ve çok karışık olduğunu kaydeden Ilgaz, yazdıklarının bazen yanlış anlaşıldığını belirtti. Ilgaz'ın "Siyaset çok karışık" değerlendirmesine katılan Başkan Gökçek ise çok karmaşık bir seçim yaşadıklarını ifade etti. Baronların hiçbir zaman boş durmayacağını anlatan Gökçek, "İktidarı deviremedikleri için baronlar çok rahatsız. Ankara ve İstanbul'u götüremedikleri için canları çok sıkkın. Ama seçimden önce söylediklerimin hepsinin sonradan çıkması beni çok mutlu etti." diye konuştu.

Gençlik Parkı'nın 19 Mayıs'a yetiştirilmeye çalışıldığını dile getiren Gökçek, 23 Nisan için çok kapsamlı bir etkinlik yapmayı düşündüklerini ancak hava muhalefeti sebebiyle bunu iptal etmek zorunda kaldıklarını anlattı. Gökçek, kutlamaların değişik noktalarda yapılacağını da sözlerine ekledi.

Daha sonra Başka Gökçek, kendisini makamında ziyaret eden öğrenci ve öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

(Cihan)



Bu haber 697 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,323 µs