En Sıcak Konular

Adnan Polat 'tezgâh' konusunda ısrarlı

17 Nisan 2009 09:36 tsi
G.Saray Başkanı Adnan Polat, F.Bahçe ile oynanan derbi maçından sonra sarf ettiği, 'İki büyük takıma tezgâh kuruldu' sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.

Bu açıklaması sebebiyle PFDK'ya sevk edilen Polat, Lig TV'de yayınlanan habere göre, "O gün ne söylediysem bugün için de geçerlidir." dedi.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da kendisi gibi düşündüğünü tekrarlayan Başkan Polat, "Ben kimsenin avukatı değilim. Zaten spor medyası yorumları işine geldiği gibi yaptı." diye konuştu. Polat, Fenerbahçe derbisine de değinerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Stadımızda 10 yıldan sonra ilk kez Fenerbahçe başkanına ve yönetimine küfür edilmedi. Misafirlerimizi çok iyi ağırladık. Herkes memnundu. Ta ki karşılaşmanın son dakikasına kadar. Çocukların kavgası bir sonuçtu. Çünkü onlar oraya itildi." Derbinin hakemi Fırat Aydınus'u eleştiren Adnan Polat, "Daha hakem açıklanmadan verileceğini duyunca gerekli yerlere 'Fırat Aydınus bu işin altından kalkamaz' mesajı gönderdim. Ancak ısrarla onu verdiler. Sonuç ortada." ifadesini kullandı. Başbakan Erdoğan'ın Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'le aralarındaki gerginliğe son vermelerini istediğine dikkati çeken Polat, "Bir açılışta Başbakanımız devreye girdi ve kavga olmaz, barış olsun diye rica etti. Biz de derbi maçtan sonra konuşuruz demiştik. Ancak gelinen durumda artık neyi konuşacağız ki?" görüşünü savundu. Polat, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini belirterek, konuşmalarını şöyle tamamladı: "Yarışı bırakmadık. 4 Mayıs sabahı çok şeylerin değişeceğini herkes görecek. Hacettepe maçından sonra sıralamada yerimiz ortaya çıkacak. Kimse kendini şimdiden şampiyon ilan etmesin. Daha hiçbir şey bitmedi. Bütün bu olumsuz şartlara rağmen şampiyon olacağız. Bu kadar da iddialı konuşuyorum."

zaman



Bu haber 512 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,315 µs