En Sıcak Konular

Fenerbahçe'de Edu depremi

17 Nisan 2009 09:29 tsi
Fenerbahçe'nin 3-4 haftada sahalara dönmesini beklediği Edu'dan gelen haberle büyük şok yaşadı. Doktorlara göre Edu'nun 6-8 aydan önce sahalara dönmesi zor gözüküyor.

Eskişehirspor maçında sağ dizinden sakatlanan ve çapraz bağları yırtılan Fenerbahçe’nin Brezilyalı savunma oyuncusu için doktorlar “6-8 aydan önce sahalara dönmesi zor gözüküyor” açıklaması yaptılar. Brezilya basını ise Edu’nun sözleşmesinin karşılıklı feshedileceğini iddia etti

Fenerbahçe’nin ligin 26. haftasında Eskişehirspor ile oynadığı maçta sağ dizinden sakatlanan ve çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği için sezonu kapatan Edu Drecana dün ülkesinde başarılı bir operasyon geçirdi.

Brezilya’nın Sao Paolo kentindeki Sao Luiz hastanesinde ameliyat olan tecrübeli oyuncunun en az altı ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Edu’nun ameliyatını gerçekleştiren doktor Joaquim Grava Corintios, Edu’nun ancak eylül veya ekim aylarında topla çalışmalara başlayabileceğini, vücut yapısına göre iyileşme sürecinin daha kısa veya uzun olabileceğini açıkladı.

Kontenjan açılacak

Edu’nun eski formuna ulaşmasının bir hayli zaman alacağını belirten Brezilya medyası, Fenerbahçe Kulübü’nün yabancı kontenjanını düşünerek, bir yıllık sözleşmesi daha bulunan bu oyuncuyla yolları ayırmaya hazırlandığını ileri sürdü.

Edu ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetmeyi planlayan sarı-lacivertli kulübün, yıllık ücretinin yarısını ödemeyi kabul ettiğini de kaydetti. Fenerbahçe Yönetimi’nin Edu’ya iyileştikten sonra önümüzdeki sezonun sonunda yeniden anlaşma yapma garantisi de vermeyi düşündüğü bildirildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi bittikten sonra Türkiye’den ayrılmak istediğini sürekli dile getiren Edu’nun ise yaşadığı sürpriz sakatlığın ardından sarı-lacivertli ekip ile anlaşma yoluna gitmeye sıcak baktığını belirten Brezilyalı basını, “Edu, Türkiye defterini kapatmak üzere” yorumunda da bulundu.

milliyet

 



Bu haber 600 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,631 µs