Öcalan belirlemiş! | " /> Öcalan belirlemiş! | "/>

En Sıcak Konular

DTP'nin adaylarını Öcalan belirlemiş!

16 Nisan 2009 09:17 tsi
DTP'nin adaylarını Öcalan belirlemiş! DTP'nin yerle seçim adaylarını terör örgütü elebaşı Öcalan belirlemiş...

PKK'nın Ahmet Kaya oyunu

Terör örgütü PKK’nın DTP’nin yerel seçimlerdeki adaylarını belirlediği ortaya çıktı.Örgütün Ahmet Kaya’nın cenazesinin Türkiye’ye getirilmesini engellediği de belirtildi...

PKK'nın 'Türkiye Meclisi' adı altındaki koordinasyon birimine yönelik yürütülen soruşturmanın 2 yıllık teknik takip sonucu yapıldığı ve savcının elinde 40 bin adet görüşme kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Kayıtlarda DTP'nin adaylarının PKK tarafından seçildiğinden, Ahmet Kaya'nın cenazesinin getirilmemesine kadar birçok ayrıntı yer alıyor.

AVUKATLARI KANALIYLA

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın talimatları kendisiyle görüşmeye gelen avukatlara ilettiği, bu avukatların da bilgileri dijital ortamda, terör örgütünün sorumlularından yurt dışındaki Sabri Ok'a bildirdiği, Ok'un da bu bilgileri, terör örgütünün yöneticilerine ilettiği, örgüt yöneticilerinin bu bilgiler doğrultusunda kararlar aldığı belirtiliyor.

'Terör örgütü PKK'nın aldığı kararlardan, siyasi partilerle ilgili bölümünün ''Türkiye Meclisi'' adlı koordinasyon biriminin sözcülerinden biri olduğu iddiasıyla gözaltına alınan DTP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Altun'a iletildiği, Altun'un da bu bilgileri M.T. ve N.Y. aracılığıyla ilgili yerlere ulaştırdığı ifade edildi.

ADAY TESBİTİ İMRALI’DAN

Koordinasyon biriminin, yerel seçimlerde DTP'nin aday belirlemesinde de etkili olduğu kaydedildi. Aday isimlerinin son olarak avukatlar aracılığıyla terör örgütü elebaşı Öcalan'a iletildiği ve onun onaylamasının ardından adayların kesinleştiği öğrenildi.

KAYA’NIN CENAZESİ GELMESİN

 Koordinasyon birimi üyelerinden bazılarının sanatçı Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya ile temasa geçerek, Ahmet Kaya'nın cenazesinin Türkiye'ye getirilmemesi yönünde telkinlerde bulundukları da bildirildi. Birimin ayrıca, terör örgütünün talimatı üzerine kent merkezlerinde gerçekleştirilen eylemlere katılmadığı tespit edilen belediye işçilerinin işten atılması için belediye yönetimiyle görüşerek, baskı yaptığı da kaydediliyor.

bugün



Bu haber 458 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,126 µs