çok konuşulacak ! | " /> çok konuşulacak ! | "/>

En Sıcak Konular

Bu kaza çok konuşulacak !

16 Nisan 2009 08:42 tsi
Bu kaza çok konuşulacak ! Ergenekon sanığı emekli Orgeneral Şener Eruygur'un Kandıra Cezaevi'nde düşerek beyin kanaması geçirdiği kazanın perde arkası aralandı.

Tolon-Eruygur itişmesi yoğun bakımda bitti

Aynı koğuşta kalan Eruygur ve Hurşit Tolon olay günü merdivenlerin başında tartıştı. Tartışma itişmeye dönüşünce, Şener Eruygur merdivenlerden düştü.

Ergenekon sanığı emekli Orgeneral Şener Eruygur'un, Kandıra Cezaevi'nde emekli Orgeneral Hurşit Tolon'la tartışırken merdivenlerden düşerek beyin kanaması geçirdiği ileri sürüldü. Bir kişinin ayağı kayarak düşmesinin mümkün olmadığı 40-50 cm. genişliğindeki cezaevi merdivenlerinin başında Tolon'un Eruygur'la tartıştığı, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Eruygur'un düştüğü iddia edildi.

KANDIRA'DA ŞÜPHELİ KAZA

Ergenekon soruşturmasının 1 Temmuz 2008'deki 6. dalga operasyonunda gözaltına alınan eski Jandarma Genel Komutanı Şener Eruygur ile eski 1. Ordu komutanı Hurşit Tolon tutuklanarak Metris Cezaevi'ne kondu. Eruygur ve Tolon 7 Temmuz 2008'de de Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi'ne nakledildi. İki emekli orgeneral Kandıra'da aynı koğuşa konuldu. Eruygur 16 Eylül 2008'de merdivenlerden düşerek beyin kanaması geçirdi ve boyun kemiklerinden biri kırıldı. Eruygur'un, ayağı kaydığı taktirde rahatlıkla tutunabileceği 40-50 cm. genişliğindeki merdivenlerden düşmesi soru işaretlerine neden oldu.

ERUYGUR HATIRLAMADI

Kaza olarak açıklanan düşme olayından sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınan Eruygur'un beyin kanaması geçirdiği ve boyun kemiklerinden birinin kırıldığı anlaşıldı. Beyin kanamasına bağlı olarak kısmi felç geçiren Eruygur, Haydarpaşa GATA Hastanesi'ne sevkedildi. GATA'da kendine gelen Eruygur'un, eşi Mukaddes Eruygur'a “Nasıl düştüğümü hatırlamıyorum” dediği açıklandı. GATA'da 3 ay tedavi gören Eruygur, savcının talebiyle tahliye edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatan Ergenekon savcıları, Eruygur'un 'hatırlamıyorum' açıklaması üzerine dosyayı kapattı.

KAVGA ETMEYİN UYARISI

Yeni Şafak, şüpheli kazayla ilgili şok bilgilere ulaştı. İddialara göre, Kandıra Cezaevi'nde aynı koğuşta kalan emekli orgeneraller Eruygur ve Tolon sık sık tartışıyordu. Tolon'un Ergenekon'da tutuklanmasıyla ilgili Eruygur'u suçladığı ve “Başımıza gelenler senin yüzünden” dediği öğrenildi. Cezaevi yönetiminin ise, sık sık yüksek sesle tartışan iki emekli orgenerali uyardığı belirtildi. Tolon'un kaza günü de Eruygur'la tartıştığı iddia edildi.

KAZAYLA DÜŞMESİ İMKANSIZ

İki emekli orgeneralin koğuş katından salona inen merdivenlerin başında başlayan tartışmasının itişmeye dönüştüğü ileri sürüldü. Hurşit Tolon'un tartışma sırasında Şener Eruygur'u dengesini bozacak şekilde ittiği, Erguygur'un da merdivenlerden yuvarlanarak başını çarptığı iddia edildi. Yetkililer 40-50 cm. genişliğindeki merdivenlerde ayağı kayan birinin dengesini kaybetmesi halinde kenarlardan tutunabileceğini belirttiler. Merdivenlerin kaza sonucu düşmeyi engeleyecek kadar dar olmasına dikkat çeken yetkililer, emekli Orgeneral Şener Eruygur'un itilmiş olabileceğini ileri sürdüler.

yenişafak



Bu haber 1,654 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,370 µs