merhum Yazıcıoğlu'na saldırdı ! | " /> merhum Yazıcıoğlu'na saldırdı ! | "/>

En Sıcak Konular

Türk Solu merhum Yazıcıoğlu'na saldırdı !

15 Nisan 2009 11:23 tsi
Türk Solu merhum Yazıcıoğlu'na saldırdı ! Ergenekon terör örgütü iddianamesinde ismi geçen Türk Solu dergisi grubu vefat eden BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu hakkında ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

Derginin 231. sayısında merhum Yazıcıoğlu'nu "İyi Bilmezdik" başlığı ile kapak yapan Türk Solu dergisi kamuoyunda büyük tepkiye yol açtı. Derginin söz konusu sayısında Merhum Yazıcıoğlu aleyhinde birçok yazıya yer verildi. Hatırlanacağı gibi 1. Ergenekon iddianamesinde ismi geçen Türk Solu dergisi Ergenekon sanıkları ile yakın ilişki içindeydi. Semih Tufan Gülaltay, Şener Eruygur gibi Ergenekon sanıkları Türk Solu ekibiyle işbirliği yapıyordu. Türk Solu dergisi grubu bir mitingte açtığı "Ordu Göreve" pankartı açtığı için soruşturma geçirmişti.

Türk Solu dergisinin 231. sayısında Ali Özsoy imzası ile merhum Yazıcıoğlu'nu konu alan "İyi Bilmezdik" başlıklı bir yazı yayınlandı. Özsoy yazısında Yazıcıoğlu'na "terörist" diye hakaretler savunarak şu ifadeleri kullanıyor:

"Muhsin Yazıcıoğlu öldükten sonra öyle hikayeler anlatıldı ki, inanılır gibi değil. Ölen bildiğimiz Muhsin Yazıcıoğlu değil de sanki evliya. Veya büyük bir düşünce adamı, toplumu birleştirmiş bir önder... Ya da memleketi defalarca uçurumun kenarından kurtarmış savaşlar kazanmış bir komutan... Bu tantanayı kimler çıkarıyor?

İstisnasız hepsi iktidar borazanı gazeteler, Kürt-İslam faşizminin bezirganları... Zaman gazetesi, Vakit, Sabah, Star v.s... AKP'nin seçimde oylarının keskin bir şekilde düşmüş olmasının verdiği sıkıntıyla bu cephe Muhsin gazına bastıkça basıyor. Kitlelerini böyle motive etmeye çalışıyorlar. 'O çok namusluydu', 'büyük vatanseverdi', 'hep dik durdu', 'ilkelerinden taviz vermedi', 'tüm millet onu severdi', 'demokrasi şehidi oldu...' Başbakan Recep Tayyip bile çıktı ne büyük vatan evladı olduğundan bahsetti. İnsan sormadan edemiyor. Madem bu kadar mükemmel bir adamdı küçücük partisine oy verseydiniz. Bir de güya bu adam bir muhalefet lideri. Neden iktidar borazanları hüngür hüngür ağlıyor? Başbakan bile çıkıp sanki AKP'li biri ölmüş gibi nutuk çekiyor. Muhsin Yazıcıoğlu Terör Örgütü Ülkücü Gençler Derneği'nin kurucusuydu. Solda onun yakın arkadaşı ülkücü katil Haluk Kırcı. Yukarda ise Muhsin'in son dönem arkadaşlarından PKK'lı terörist Leyla Zana. Yazıcıoğlu hep teröristlerle birlikteydi. Elbette ki bu tantananın nedeni Muhsin Yazıcıoğlu'nun ve BBP'nin siyasi başarıları veya memlekete hizmetleri değil. Sağcı-gerici cephe bir zamanlar çok kullandıkları bir tetikçi çetesinin önde gelen isimlerinden birine vefa borçlarını ödüyor. Öyle ya 1980'den önce binlerce devrimcinin kanına girilmeseydi bugünkü sömürü düzeni kurulabilir miydi? Zaten Kürt-İslam cephesinin son zamanlarda pek bir konuşkanlaşan lideri Fethullah Gülen ağzındaki baklayı çıkarıyor. Muhsin için bakın neler diyor: "Anadolu insanı belli bir dönemde İslam'a ve Türk dünyasına karşı gelen şer güçlere karşı koydu."
 
zaman



Bu haber 1,538 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,666 µs