En Sıcak Konular

Virüs enjekte ederek suikast mi yapıldı?

15 Nisan 2009 08:24 tsi
Virüs enjekte ederek suikast mi yapıldı? Birileri konuşmasını istemiyor!

GATA'nın 'generaller katı'nda tedavi gören Ergenekon'un kilit ismi emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'e 'Her şeyi anlatacağım. Konuşursam ışığı göremezler' tehdidinden sonra 'et yiyen bakteri' enjekte edildiği belirtildi. Ersöz, yoğun bakımda ölümden döndü...
Ersöz'ün kanında, 'et yiyen virüs'ün tespit edilmesini önleyen ve kalp krizine neden olan ilaç kalıntıları bulunduğu belirtildi. GATA personelinin ihbarı ile soruşturma başlatan Ergenekon savcıları, Ersöz'e ölüm enjekte eden doktorun peşinde...

Haydarpaşa GATA Hastanesi'nde tedavi gören Ergenekon'un 'derin kulağı' emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün komaya girmesinin arkasındaki sır perdesi alaralanıyor. Çevresine 'her şeyi anlatacağım' diyen Ersöz'e 'et yiyen bakteri' enjekte edildiği belirtildi. Ergenekon savcıları Ersöz'e ölüm mikrobunu ve kalp krizi geçirten ilaç enjekte eden doktoru bulmak için soruşturma başlattı.

ÖZEL ODADA OPERASYON

Ergenekon soruşturmasının 6. dalga operasyonunda gözaltına alınacağını öğrenince Rusya'ya kaçan ve ameliyat için geldiği Ankara'da yakalanan örgütün 'derin kulağı', emekli Orgeneral Şener Eruygur'un sağ kolu Ersöz'ün evinde 2 bin 500 telefon dinleme kaydı ele geçirildi. Tutuklanmasının ardından şaibeli bir şekilde Haseki Hastanesi'nden Haydarpaşa GATA'ya sevkedilen Ersöz, bir süre önce komaya girdi ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Ersöz'ün geçirdiği prostat ameliyatı sonrası ölümcül bir virüs kaptığı ve bu virüsün bütün vücudunu sardığı açıklandı. Ancak Yeni Şafak 'Generaller katı'ndaki yüksek güvenlikli bir odada tedavi gören Ersöz'ü ortadan kaldırmak için operasyon yapıldığını gösteren bilgilere ulaştı:

MİKROBU GİZLEMEK İÇİN KALP KRİZİ

GATA'da kendisini ziyarete gelenlere 'Beni çıkarmazlarsa, her şeyi mahkemede anlatacağım' diyen Jandarma İstihbarat Eski Başkanı Ersöz'e halk arasında 'et yiyen bakteri' olarak bilinen ölümcül 'Nekrotizan fasiit' adlı mikrobun enjekte edildiği iddia edildi. Ersöz'e kan tahlillerinde 'ölüm mikrobu'nun ortaya çıkmasını önlemek amacıyla da 'CAFERGOT' adlı ilacın verildiği belirtildi. Ersöz'ün bu nedenle iç kanama geçirdiği ve yoğun bakımda ölümden döndüğü iddia edildi.

GATA'DA SORGU PANİĞİ

Ergenekon'un kilit ismi Ersöz'ün 'beni çıkarmazlarsa, her şeyi mahkemede anlatırım' tehdidinden sonra birileri tarafından ortadan kaldırılmak istenmesi Ergenekon soruşturmasını yürüten savcıları da harekete geçirdi. GATA'da görev yapan bazı doktorların Ersöz'ü ortadan kaldırmak için kanına mikrop enjekte edildiği yönünde Ergenekon savcılarına ihbarda bulunduğu öğrenildi. Savcıların, soruşturma açtığı ve bazı doktorların ifadesini aldığı belirtildi. Ergenekon savcılarının, sadece birkaç personelin girme yetkisinin bulunduğu 'generaller katı'nda Ersöz'e mikrobu enjekte eden doktoru tespit etmeye çalıştığı, bunun GATA personeli arasında paniğe neden olduğu öğrenildi.

KONUŞMAMAK İÇİN DİRENİYORUM

GATA'da ortadan kaldırılmak istenen Levent Ersöz'ün sağlık sorunularıyla ilgili Ergenekon savcılarının başlattığı soruşturma sürerken dün internet sitelerine düşen bir ses kaydı şüpheleri iyice artırdı. Levent Ersöz'e ait olduğu ileri sürülen ses kaydındaki kişi, Ergenekon soruşturmasıyla ilgili konuşmaması için çok çaba sarfedildiğini ima ediyor. Ersöz olduğu ileri sürülen kişi, “Çaba sarf ediyorum ama bazen dayanamıyorum. Ben kendim de bazen ışık göremiyorum. Ben eğer ışık görürsem onlar da ışık görecekler ben ışık göremezsem onlar ışık göremezler” mesajı veriyor.

BENİ KARANLIĞA GÖMECEKLER

Kendisinin konuşmamasını isteyen kişilerin bunu böyle algılamaları gerektiğini söyleyen ses, “Bunu şantaj veya tehdit manasında söylemiyorum. Beni alıp sözüm ona karanlığa gömmek istiyorlar. Gömdükten sonra her şey, onurumla direnmeye çalışıyorum. Onurumla direniyorum. Hesaplaşmak ve yüzleşmek dahi istiyorum” diyor.

Kim bu T... PaŞa

Bir grup GATA doktorunun, Ersöz'le ilgili basına gönderdiği imzasız mektuplar da soru işaretlerine neden oldu. Mektuplarda, doktorlar bazı GATA çalışanlarının Ersöz'e kalıcı hastalık bulaştırmaya çalıştıklarını ileri sürmüştü. Bir mektupta, T... adlı paşanın Ersöz'ün tedavisinde etkin olduğu belirtiliyordu. Başka bir mektupta ise Ersöz'e M.S.'nin önerisiyle kalp krizine neden olan 'CAFERGOT' adlı ilacın verildiği iddia edilmişti.

Buradan artık ölüm çıkar

Levent Ersöz komaya girdikten sonra açıklama yapan Kızı Fulya Ersöz şöyle konuşmuştu: “Babamla 10 gün önce görüştüm. İyi görün-meye çalışsa da son derece bitkindi. Yanından ayrılırken, 'Kızım, ben bunları hak edecek insan değilim. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Anlaşılıyor ki artık benim buradan ölüm çıkar. Yapılanlar çok ama çok ağrıma gidiyor. O yüzden bensiz yaşamaya alışın' dedi”

Yeni Şafak



Bu haber 701 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,158 µs