En Sıcak Konular

Olaylı derbiye adeta ceza yağacak

14 Nisan 2009 08:01 tsi
Derbide 4 futbolcu oyundan atıldı ancak 8 futbolcunun ceza alması gündemde. Oyuncuların dışında Adnan Polat'a da ceza yolda.

Takvim'in haberine göre, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan utanç verici derbinin yankıları sürüyor. Maçın temsilciler Hakkı Köklükaya ve Hasan Üsküplü'nün raporlarıı ele geçirildi. Köklükaya ve Üsküplü kavga eden futbolcular için zehir zemberek bir rapor hazırlarken, Disiplin Kurulu'nun tarihi cezalar vermesi bekleniyor.

İki temsilci, Emre Belözoğlu, Sabri, De Sanctis ve Volkan Demirel'i de TV görüntülerini izleyip rapora yazdı. Kavgacı futbolcular disiplin talimatnamesinin 33. ve 34. maddesine göre ceza alacak.
İşte satır satır o rapor:

LUGANO 4 MAÇ
90+3'te Emre Aşık'a arkadan kafa attı. Ardından yine aynı futbolcuyu itti ve çok agresif tavırlar sergiledi. Olayları başlatan futbolcuydu.

EMRE 2 MAÇ
Lugano'nun darbesi sonrası rakip futbolcuyu karnından ısırdı. Diğer Fenerbahçeli futbolcularla da itişkakışa girdi.

ARDA 3 MAÇ
Kavganın başrol isimlerinden biriydi. Semih'e 2 kez yumruk attı. Bir türlü sakinleşmedi. Agresif, kavgacı görüntü sergiledi.

SEMİH 3 MAÇ
Arda'yı önce arkadan sert şekilde itti. Ardından da aynı futbolcuya tokat attı. Ayrıca Hakan Balta ve Sanctis'le de çok sert diyaloglara girdi.

G.SARAY'A 1 MAÇ SEYİRCİSİZ 1 MAÇ DA SAHA KAPATMA!
Galatasaraylı taraftarlar maç boyunca küfürlü tezahüratta bulundu. Bu sezon 3. kez küfürden dolayı ceza alan Sarı-Kırmızılı kulübe disiplin talimatnamesinin 41. maddesine göre 1 maç seyircisiz oynama cezası verilecek. Ayrıca talimatnamenin 40. maddesine göre, sahaya taraftarın girmesi, atılan yabancı maddeler ve kapalı tribündeki taşkınlıklar nedeniyle Ali Sami Yen 1 maç kapanacak.

SABRİ 1 MAÇ
Emre olayların baş kahramanlarındandı. Sabri 90 dakika boyunca hakem ve rakip futbolcularla dalaştı, sürekli küfür etti... Emre Belözoğlu rakip takım seyircisi ve futbolcularla küfürlü diyaloğa girdi.

SANCTIS 1 MAÇ
Yerdeki Semih'e karşı şiddet uyguladı. Rakibini formasından çekip itti.

VOLKAN DEMİREL 3 MAÇ
Kavga sırasında edep yerlerini göstererek tribünleri tahrik etti. Bu hareket nedeniyle kapalı tribünde faciaya yol açabilecek olaylar yaşandı.

UEFA '7 AY'VERMİŞTİ!
Derbideki kavganın bir benzeri de 2 sezon önce Inter ile Valencia arasındaki Şampiyonlar Ligi maçında yaşanmıştı. UEFA, rakibine yumruk atan Navarro'ya 7 ay, Burdisso'ya ise 6 maç ceza vermişti.




Bu haber 587 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,086 µs